RegionPraha

+420 773 200 530 obchod@uniweb.cz www.region24.cz
0 Skóre 0 z 5 Hodnotit

Jak na parkování v Praze? Ochraňte svůj vůz před riziky

Praha je, podobně jako většina dalších světových metropolí, doslova přeplněná automobily. Kromě toho, že během dopravních špiček město trápí kolony, mají řidiči problém s parkováním. Místa není dostatek, případně je parkovací místo nebezpečné nebo drahé. Jak tedy v Praze parkovat rychle, levně a bezpečně?

3

Před 12 měsíci RegionPraha

Pojistka na blbost aneb Příběhy českých chalupářů se šťastným koncem

Trávíte téměř každý víkend na své chalupě a v sezóně jste tam prakticky neustále? Pokud milujete zahradničení a všechny možné práce okolo chaty či chalupy, tak si určitě přečtěte příběhy českých chalupářů a poučte se z nich.

4

Před rokem RegionPraha

Nebojte se investovat do nemovitostí. S vhodnou podporou to zvládnete

Co si budeme povídat, doba není jednouchá. Jistoty se vytratily a nám nezbývá, než doufat v lepší zítřky. Na druhou stranu ale, za „doufání“ si chleba nekoupíme. Je potřeba aktivně jednat a včas se připravit na budoucnost. Co začít investovat do nemovitostí?

0

Před rokem RegionPraha

Jak propojit školení s teambuildingem v Praze?

Chystáte se uspořádat školení a rádi byste utužili vztahy na pracovišti? Přinášíme tipy na to, jak propojit školení s teambuildingem v Praze. Najděte správné prostory a připravte program, na který kolegové jen tak nezapomenou.

8

Před rokem RegionPraha

Vybíráte hodiny do dětského pokoje? Nedělejte chyby, kterých se dopouští mnozí rodiče

Dětské pokojíčky jsou plné barev a jsou přizpůsobeny potřebám vašeho dítěte. Možná jsou teď jejich police plné plyšových zvířat, v budoucnu je třeba nahradí učebnice nebo dokonce kosmetika.

6

Před 2 roky RegionPraha

Beauty & fashion akce 2022: Co si nenechat ujít?

Milovníci beauty a fashion světa, slyšte. Do konce roku sice zbývá už jen pár měsíců, nicméně i během nich se chystá několik zajímavých akcí nejen v Praze, ale třeba i v krásné Olomouci. Připravte si diáře a zjistěte, které eventy si nesmíte nechat ujít.

5

Před 2 roky RegionPraha

Chytré hodinky pro děti ocení všichni rodiče

Nenápadný dohled, jehož si jejich kamarádi ani nevšimnou. Přesně tak se dají označit hodinky, kterým bychom mohli směle říkat špionážní.

10

Před 2 roky RegionPraha

Měsíční půjčka nabídne rychlost a transparentní jednání

Pokud potřebujete krátkodobý úvěr, nebankovní instituce dneška vám vždy vyjdou plně vstříc!

7

Před 2 roky RegionPraha

Elektromobil do města. Ano či ne? Zamyšlení

Elektromobily už dnes na silnicích můžeme dost často potkat. Tento typ vozidel se ale na trh v ČR teprve dostává. Umíte si představit, jak to tady bude vypadat za 10, 20 nebo 50 let? Já si osobně myslím, že elektromobily zde budou na každém kroku a bude pouze výjimka, když na silnici uvidíme auto, které má běžný občan k dispozici dnes.

8

Před 2 roky RegionPraha

Pozvánka na výstavu: Roman Turcel „69 - šedesát devět“

„Matematika je abeceda, kterou Bůh napsal vesmír“ řekl svého času velký Galileo Galilei a právě jeho citát, zakládá a otevírá prostor pro výstavu slovenského výtvarníka romana turcela „69 - šedesát devět“.

3

Před 2 roky RegionPraha

AI mohla nabýt vědomí, tvrdí inženýr z Google. Společnost to ale vyvrací, že není tomu tak

Není pochyb o tom, že umělá inteligence je stále inteligentnější. Používáme ji i my, běžní lidé, ačkoli si to neuvědomujeme. Například v našich telefonech, chytrých náramcích, televizorech či při práci s chytrými spotřebiči a podobně. Vědci ale pracují i na pokročilejší AI, která je schopna provádět složitější operace.

0

Před 2 roky RegionPraha

Jak lze s chytrou domácností šetřit za energie

Pohodlí a bezpečnost, to jsou dva základní důvody, které se prezentují jako ty nejdůležitější, pokud je řeč o zařizování chytré domácnosti. Někdy se ale zapomíná na ten třetí, neméně důležitý. Je jím možnost úspory energií a tím i peněz. Lze tak rozhodně říci, že chytrá domácnost si na sebe umí vydělat.

3

Před 2 roky RegionPraha

Jste skutečný motoristický nadšenec? A máte zvedák?

Údržba osobních vozů se v posledních letech přesunula z domácích dílen a garáží již prakticky kompletně do profesionálních servisů. Lidé už se ve svých autech „hrabou“ o poznání méně než v minulosti.

2

Před 2 roky RegionPraha

Koberce slaví velký návrat. Pořiďte si ten svůj právě nyní.

Přestože by se mohlo zdát, že éra koberců již pominula, opak je pravdou. Koberce se totiž vrací zpátky na výsluní a objevují se stále častěji v našich interiérech. Proč? Přinášíme vám několik důvodů, proč by koberce neměly být zatracovány, ale naopak oslavovány.

2

Před 2 roky RegionPraha