Jak propojit školení s teambuildingem v Praze?

Chystáte se uspořádat školení a rádi byste utužili vztahy na pracovišti? Přinášíme tipy na to, jak propojit školení s teambuildingem v Praze. Najděte správné prostory a připravte program, na který kolegové jen tak nezapomenou.


Výběr místa na školení a příprava akce

Pro školení vyberte místo, které vám bude velikostně i vybavením vyhovovat. Pokud pro akci potřebujete něco speciálního, například dataprojektor, ujistěte se, že je k dispozici. 

Hotel Golf nabízí moderní konferenční prostory více velikostí a s veškerým potřebným vybavením. Místnosti jsou plně klimatizované, což oceníte v horkých létech. A také propojené s venkovními prostory (zahrada, terasa), kde se dá o pauze příjemně relaxovat.   

Na školení se připravte s předstihem. Zajistěte účastníky, zaopatřete drobné občerstvení, audio a video. Není od věci dát dohromady nějaké podklady, které potom účastníkům poskytnete. A po konci události nezapomeňte rozeslat dotazník a shrnout, čím jste se na setkání zabývali. 

U místa, kde se bude školení pořádat, by mělo být k dispozici parkoviště. Případně vyberte budovu, která stojí poblíž stanice hromadné dopravy. Ať účastníkům nekomplikujete dopravu. Hotel Golf má vlastní parkoviště a stojí hned vedle tramvajové zastávky Hotel Golf, ze které je to z nejdůležitějších dopravních uzlů, co by kamenem dohodil.  

Zajistěte občerstvení a ubytování

Jak už jsme zmínili, bez občerstvení se akce neobejde. Během školení je dobrým zvykem nabídnout alespoň kávu či čaj, případně nějaké drobné pochutiny. To vše pro vás v Hotelu Golf rádi připraví, třeba na hotelové terase. Po skončení akce zase můžete využít hotelovou restauraci či bar, kam se přesunete na oběd/večeři a za volnou zábavou.

V případě, že jste z daleka, měli byste účastníkům nabídnout také možnost ubytování. Uspořádejte školení v Hotelu Golf a nemusíte nic řešit – kolegové se ubytují přímo na místě akce. 

Jak naplánovat teambuilding

Jestli chcete utužit vztahy na pracovišti, není nic lepšího než teambuilding. Navažte a uspořádejte ho rovnou po konci školení. V Hotelu Golf jsou k dispozici masáže. Jestli jste sportovně založení, potěší vás, že v jeho okolí je golfové hřiště, kde vám na požádání sjednají rezervaci. 

Co dalšího lze v okolí Hotelu Golf podnikat?

  • Únikové hry The Chamber v ulici Staropramenná na Smíchově
  • Pubquiz, například s Nakviz.cz, pravidelně pořádají kvízy na Smíchově
  • Výlet v přírodním parku Košíře-Motol nebo grilování v Divoké Šárce

Fotka od Anemone123 z Pixabay

Autor: RegionPraha Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 24.01.2023 09:08



8 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy