ZPRÁVY Sport Praha

Mistrovství Evropy ve sportovní gymnastice v Izraeli nebude

Izrael se kvůli současnému válečnému stavu musel vzdát pořádání Mistrovství Evropy ve sportovní gymnastice v příštím roce. Evropská gymnastická unie uvedla, že rozhodnutí bylo nezbytné pro zajištění bezpečnosti sportovců z celé Evropy.

0

Včera Ester Vohradská

Šílenství v UFC - soupeř pokousal rivala

UFC čelí neobvyklému incidentu, kdy jeden z bojovníků pokousal soupeře v průběhu zápasu. Šéf UFC, Dana White, vyjádřil nečekanou odměnu pro pokousaného bojovníka, zatímco pachatel byl okamžitě vyhozen ze soutěže.

0

Včera Adam Wágner

Snowboardistka Šárka Pančochová boduje

Snowboardistka Šárka Pančochová se stala třetí nejlepší v kvalifikaci ve slopestylu na sjezdovce v Silvaplaně a postupuje do finále. Její úspěch je důkazem talentu, tvrdé práce a odolnosti.

0

Před 4 dny Michaela Prokopová

Ester Ledecká, česká sněžná královna

Ester Ledecká, česká sněžná královna, opět ukázala výjimečné schopnosti a zvítězila ve Světovém poháru. Její úžasný výkon překvapil mnohé, ale očekávali jej ti, kteří sledují její kariéru.

0

Před 4 dny Miroslav Pucholt

Vhozený kelímek, skandál?

UEFA rozhodla o incidentu, kdy během zápasu Evropské ligy byl vhozený kelímek na hráčskou lavičku FC Viktoria Plzeň. Označila čin za porušení bezpečnostních pravidel. P

0

Před 4 dny Miroslav Pucholt

Dresy norských hráčů vyvolaly vlnu nevole

Během utkání norského a českého týmu vyvolaly dresy norských hráčů vlnu nevoli, neboť byly velmi podobné českým dresům. Někteří je považovali za neuctivé a ignorující fair play.

0

Před 4 dny REGIONPLZEN.CZ

Trenér Dukly dostal rekordní trest za rasismus

Trenér Dukly dostal rekordní trest za rasismus - osmiměsíční zákaz trenérské činnosti. Rada se proti rozhodnutí chystá odvolat, tvrdí svou nevinu. Případ znovu otevírá debatu o rasismu v českém fotbale.

0

Před 4 dny Jiří Padevěd

Rusko obvinilo Mezinárodní olympijský výbor z diskriminace

Rusko obvinilo Mezinárodní olympijský výbor (MOV) z diskriminace a zastrašování jejich sportovců, což vyvolává mezinárodní zájem a otázky.

0

Před 4 dny Lenka Hubingerová

Loena Hendrickxová dominuje

Belgická krasobruslařka Loena Hendrickxová vede po krátkém programu na Mistrovství světa v krasobruslení, česká naděje Nikole Březinová vypadla. Dámské volné jízdy pokračují ve středu.

0

Před 5 dny Adam Wágner

Z vysněné bitvy českých hvězd sešlo

Zápas mezi dvěma českými hvězdami bojových umění byl zrušen, zejména kvůli finančním nárokům obou zápasníků, kteří požadovali milion korun za svůj výkon.

0

Před 5 dny Adam Wágner

Biatlonové mistrovství republiky zrušeno

Letošní biatlonové mistrovství republiky bylo zrušeno kvůli nedostatku sněhu. Klimatické změny ovlivňují nejen životní prostředí, ale také sportovní události. Je nutné se zaměřit na ochranu životního prostředí a snižovat emise skleníkových plynů.

0

Před týdnem Lenka Hubingerová

Turecký dav málem ubil fotbalisty

Dav málem ubil fotbalisty. Kontroverzní fotbalové utkání mezi Sivassporem a Karagumrukem způsobilo skandál. Turecký fotbal čelí kritice a diskusi o morálních hodnotách společnosti.

0

Před týdnem Lenka Hubingerová

20. výročí známého MTB závodu Cape Epi

Jihoafrické dobrodružství zaujalo Čechy, i když prvotní náročné podmínky s vedrem a prachem způsobily šok. Po aklimatizaci si ale cestovatelé užili nezapomenutelných zážitků v podobě krásné krajiny, exotických zvířat a jedinečných kulturních zážitků.

0

Před týdnem Miroslav Pucholt

Rose utrpěl vážná zranění

Trojnásobný olympijský medailista Rose utrpěl vážná zranění (zlomená žebra, frakturu pánve, otřes mozku) při tréninku. Incident může ovlivnit jeho účast na hrách v Paříži. Rose zůstává v nemocnici a sledujeme jeho uzdravování.

0

Před týdnem Adam Wágner
ČNSO studio