Chytré hodinky pro děti ocení všichni rodiče

Nenápadný dohled, jehož si jejich kamarádi ani nevšimnou. Přesně tak se dají označit hodinky, kterým bychom mohli směle říkat špionážní.


Našim nejmenším poslouží jako výborná alternativa za chytrý mobilní telefon, přináší navíc celou řadu praktických funkcí. Krokoměr, svítilna a v neposlední řadě také možnost zavolání rodičům, když to vzniklá situace žádá.

Děti mohou poslat i snímek svého okolí nebo zmáčknout SOS tlačítko, s nímž oznámí svým kontaktům, že je něco kolem nich v nepořádku. Ovládání takového zařízení je velmi jednoduché a bude určitě bavit nejen děti školou povinné.

Aplikace v českém jazyce hodně pomůže

Nastavení je otázkou několika okamžiků, k dispozici je totiž aplikace, která má plnohodnotnou českou lokalizaci. Chytré hodinky pro děti nabídnou až několik dnů v pohotovostním režimu, není tedy nutné je dobíjet denně podobně jako smartphone. Díky upozornění na nízkou hodnotu baterie budou děti včas vědět, že je třeba jednat. Není to jen obyčejný ukazatel času, ale důmyslné zařízení, které myslí opravdu na všechno.

Pokud si je děti zapomenou sundat před sprchováním, nic se neděje. Odolají spršce vody naprosto s přehledem, nemusí zamířit do servisu, neboť jsou voděodolné. Díky velmi nízké váze je navíc děti nebudou na ruce téměř cítit, gumový obal je velice pohodlný a vhodný i pro celodenní nošení.

Režim nerušit je vhodný pro školáky

Chystají se do školy a nechtějí vzbudit negativní pozornost vyučujících? Potom si na svých hodinkách zvolí režim nerušit, který skončí teprve s posledním zvoněním. Ve školních lavicích tak nenastane žádný problém. Na první pohled totiž vypadají jako obyčejné hodinky. Hodí se ale do školy, na kroužky i pro volný čas, mají tolik možností využití, že si je děti určitě brzy oblíbí. Více informací k tématu je připraveno na cel-tec.cz!

Komerční sdělení. Zdroj textu a fotografie: inzerent

Autor: RegionPraha Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy