Post Bellum dělá skvělou práci

Ministr kultury Martin Baxa navštívil provoz, ve kterém se kompletují neprůstřelné vesty a balí materiál pro obránce Ukrajiny.


"Post Bellum dělá skvělou práci. Patří jim velký dík za to, že dokázali tak rychle a profesionálně zorganizovat vše potřebné a rozjet přímo kompletaci neprůstřelných vest pro ukrajinské bojovníky," řekl Martin Baxa a dodal: "A je to vlastně pochopitelné. Kdo jiný než lidé, kteří se zabývají pamětí národa, by měl vnímat ve velmi ostrém světle to, co se nyní na Ukrajině děje. Invaze Putinových vojsk na území suverénního státu oživuje vzpomínky na neblahé okamžiky evropské historie. Každý z nás jí čelí takovým způsobem, jakým může a dokáže." 
Martin Kroupa, předseda správní rady Post Bellum: "Děláme vše pro to, aby se naše pomoc dostala na Ukrajinu co nejrychleji. Na logistice a distribuci materiálu spolupracujeme s ukrajinskými partnery, kteří přesně ví, kde je vybavení nejvíce třeba. Každý den odesíláme potřebný materiál na Ukrajinu. Na potřebná místa se dostane v řádech dnů. Poděkování patří všem, kteří se na pomoci Ukrajině podílejí."

Nezisková organizace Post Bellum, správce projektu Paměť národa od začátku Putinovy agrese na Ukrajině dokázala na Ukrajinu distribuovat množství potřebných věcí - tisíce neprůstřelných vest a helem a tuny zdravotnického materiálu. Neprůstřelné vesty se díky dobrovolníkům kompletují v Praze, tam se i třídí a balí další potřebný materiál, který se pak vozí přímo na Ukrajinu. Vše je financováno z vypsané sbírky, na kterou může přispět každý, kdo chce pomoci.

Sbírkový účet: 123-6318620207/0100

(pro platby ze zahraničí: IBAN: CZ 7601000001236318620207, BIC / SWIFT kód: KOMBCZPPXXX).

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy