Havárie v Na Cikánce: Zranění a záchranářský zásah

Vážná dopravní nehoda v Praze zranila dva lidi, auto spadlo do potoka. Vrtulník přepravil těžce zraněného 25letého muže do nemocnice, zatímco 20letá žena utrpěla zlomeniny končetin. Příčina nehody se vyšetřuje.


Včera odpoledne došlo k vážné dopravní nehodě v Praze, konkrétně v ulici Na Cikánce. Auto se zřítilo do potoka a dvě osoby utrpěly zranění. Muž ve věku okolo 25 let byl vážně zraněn, zatímco jeho 20letá spolujezdkyně utrpěla zlomeniny ruky a nohy. Vrtulník letecké záchran slžby musel být povolán, aby muže co nejrychleji dopravil do nemocnice.

Nehoda se stala krátce před 15. hodinou. Podle informací policie, kterou poskytl mluvčí Jan Daněk, byli ve vozidle dva lidé - jeden byl zaklíněn a druhý v bezvědomí. Na místě zásahu spolupracovali policie, záchranná služba i hasiči.

Posádka leteckých záchranářů, inspektor, rychlá zdravotnický pomoc (RZP) a Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje byli povoláni, aby poskytli nezbytnou pomoc při incidentu. Podle slov pražských záchranářů se podařilo úspěšně zabezpečit oba pacienty.

25letý řidič utrpěl vážnou ránu na hlavě. Záchranáři se postarali o jeho dýchací cesty a přepravili jej letecky do nemocnice. Jeho spolujezdkyně, která byla při vědomí, měla zlomeniny ruky a nohy. O její zdravotní stav se starala RZP a Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje.

V současné době ještě probíhá vyšetřování příčin nehody. Vyšetřovatelé se snaží zjistit, zda šlo o technickou závadu vozidla, nebo zda hrála roli lidská chyba. Pražská policie je rovněž vděčná za informace od případných svědků, kteří by mohli být nápomocní při objasnění tohoto případu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy