Výstava pro Lovce znaků a jejich rodiny

Expozice Lovci znaků v Praze nabízí rodinám s dětmi fascinující cestu světem písma, historie a komunikace prostřednictvím netradičních a interaktivních exponátů. Děti se naučí rozluštit tajné zprávy a zapojí se do kreativních aktivit.


Lovci znaků přicházejí do Prahy a se svou netradiční interaktivní expozicí se stanou jedinečným zážitkem pro celou rodinu. Tato edukativní výstava, určená rodičům s dětmi, nabídne malým dobrodruhům nahlédnout do světa písma, jeho historie, základů typografie, šifer a komunikace obecně. Expozice je dokonalá pro děti, které už mají alespoň základní znalosti písmen.

Děti se v expozici promění v Lovce znaků a na své dobrodružné výpravě budou muset poradit s jedenácti interaktivními exponáty. Jedním z úkolů bude domluvit se s robotem Blablátorem, zatímco jiná stanice umožní návštěvníkům vyzkoušet si práci sazeče na speciálním světlotisku. Navíc zde budou moci děti porazit světelnou šibenici nebo doslova vydupat písmena na klávesnici obřího psacího stroje. Pro mladé dobrodruhy bude také připravena výzva ve formě prozkoumání stop psacích nástrojů a úkolu rozluštit zašifrovanou zprávu, která je dovede až k cíli expozice.

Nepřehlédněte zajímavý fenomén videomappingového města, kde děti budou mít za úkol vyčistit prostor od reklam. Expozice rozvíjí kreativitu dětí a posiluje jejich zájm o důležitost písmen a komunikace v každodenním životě. Podnikněte svým dětem nezapomenutelnou cestu do světa písma a zajistěte, aby se učení stalo zábavou!

Dokážou vaše děti získat všechny znaky a rozšifrovat tajnou zprávu? Přijeďte do Prahy a navštivte expozici Lovci znaků, která nabízí zábavu na plný čas a ukáže vám, že písmo je nejen kus naší historie, ale také velkým dobrodružstvím. Tato jedinečná výstava zaručeně přinese radost a povzbudí dětskou zvídavost o světě písma a komunikace.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy