V radnici Prahy 12 vzniklo coworkingové centrum

Klidné pracovní místo už zachránilo nejedny nervy a projekty. Jedno takové pro všechny vzniklo i v prostorách nové budovy radnice.


V druhém patře spustil nájemce nové coworkingové centrum s 12 pracovními místy a jednou sdílenou zasedačkou, kterou je možné si pronajmout nezávisle. V době, kdy firmy umožňují práci z domova, tak může být práce v klidném a lokálním prostředí coworkingu zajímavá nejen pro začínající podnikatele.

„Jsem rád, že se nám daří otevírat radnici občanům a ožije zrovna tímto způsobem. Coworking je trend, kterému fandím. Hledání správného provozovatele, který si projekt vezme pod palec, trvalo řadu měsíců, mám radost, že jím nakonec bude místní start-upista. Děkuji také gesčnímu místostarostovi Petru Šulovi, který věc dotáhl do konce a rada dala myšlence zelenou,” uvádí starosta Jan Adamec.
„Určitě nemáme v plánu skončit jen u sdílených kanceláří. Plánujeme i dále podporovat podnikatelské prostředí na území městské části. Proběhla první jednání se zástupci CzechInvestu a připravujeme semináře nejen pro začínající podnikatele. Máme se tedy na co těšit,“ dodává místostarosta Petr Šula.

Informace o coworkingovém centru najdete na jeho webu: www.vradnici.cz.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy