Pronájem garáží v Praze za 800 Kč/m2/rok!

Praha nabídne stovky garáží k pronájmu ve vybraných městských částech za 800 Kč/m2/rok. Zájemci mohou podávat nabídky nejpozději do 31. srpna 2024. Výjimku mají držitelé průkazů ZTP nebo ZTP/P, kteří získají zvýhodněný pronájem za 335 Kč/měsíc.


Těžce hledáte místo k parkování ve vaší části Praha? Vaše starosti by mohly být brzy u konce! V nejbližší době nabídne hlavní město Praha stovky garáží a garážových stání k pronájmu ve vybraných městských částech. V rámci tlaku na uspokojení poptávky po parkovacích místech pronajme magistrát garáže a garážová stání v městských částech Praha 8, 9, 11, 13, 14, Kunratice, Ďáblice, Čakovice a Miškovice. Garáže nabídnou za nájemné ve výši 800 Kč/m2/rok, s výjimkou pro držitele průkazů ZTP nebo ZTP/P, pro které nabídne zvýhodněný pronájem za 335 Kč/měsíc.

Zájemci mají možnost předložit své písemné nabídky na podatelnu Magistrátu hlavního města Prahy, elektronicky na e-mailovou adresu posta@praha.eu nebo prostřednictvím datové schránky 48ia97h. Spěchejte, neboť nabídky přijímají nejpozději do 31. srpna 2024.

Adam Zábranský, radní pro majetek, transparentnost a legislativu, k tomuto rozhodnutí uvedl: „I v okrajových částech města a na sídlištích bydlí celá řada občanů, kteří těžce shání místo k parkování. Pronájem garáží v majetku města, které roky ležely ladem, je proto logický krok.“ Očekává se, že pokud půjdou všechny garáže k pronájmu, získá město z pronájmů přibližně tři miliony korun. Informace o poptávce po těchto pronájmech pomohou městu při tvorbě cen pronájmů garáží v podobných lokalitách v budoucnu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy