Ochutnejte Salerské hovězí přímo na statku!

Připojte se k jedinečnému vaření na statku s plemenem Salers na farmě Jarda Zajíček. Zjistěte více o chovu, krmení a ochutnejte výjimečné maso. Šéfkuchař Lukáš Strnad vás provede ochutnávkou. Akce proběhne 23. března. Cena 1 990 Kč zahrnuje neomezené hodování.


Připojte se k nám na jedinečném kurz vaření na statku Jarda Zajíček, který vás provede farmou a nádhernými pastvinami. Stádo plemene Salers vám bude představeno zblízka, díky čemuž se seznámíte s jejich chovem, krmením a zráním masa. V sobotu 23. března vás od 14 hodin čeká nezapomenutelný jarní den pod širým nebem na venkovském vzduchu.

Tento kurz je ideální pro všechny fanoušky kvalitního masa a přírody. Nezáleží na tom, zda jste zkušený kuchař nebo začátečník, tento kurz vaření vám nabídne možnost učit se nové dovednosti v neobvyklém prostředí. Navíc budete mít příležitost ochutnat výjimečné maso, které zraje přímo na farmě po dobu dvou týdnů.

Šéfkuchař Lukáš Strnad vám připraví celé odpoledne vyzrálé hovězí a vy se můžete těšit na neomezené ochutnávání. Na uvítanou vás čekají 3 druhy tataráku, následovat bude dršťková polévka či odpoledne se bude vařit gulášovka. Játra a srdce na grilu a jako vrchol zážitku vás čekají steaky z vyzrálého hovězího masa.

Kromě úžasného jídla se budete moci podívat i na zvědavé dobytky, které si můžete nakrmit či obdivovat zblízka na pastvinách přímo na farmě. Statkář Jarda zde pro vás připraví otevřený ohniště a obří gril, na kterém se budou vařit jídla. Pokud si budete chtít odpočinout, můžete posedět u vychlazeného piva a navštívit prodejnu přímo na statku.

Mezi další zajímavosti kurzu patří možnost saunování s výhledem na pastviny nebo procházku po okolních loukách. V případě nepříznivého počasí se vše přesune pod otevřenou stodolu.

Cena za osobu činí 1 990 Kč a zahrnuje neomezené hodování a zážitky, na které budete vzpomínat ještě dlouho po návratu z farmy. Pokud byste chtěli prodloužit tuto zkušenost a strávit tady víkend, jsou k dispozici možnosti ubytování v okolí.


ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy