Havárie tří vozidel způsobila zácpy a tragédii na dálnici

Dopravní nehoda na dálnici D8 u Klíčan způsobila jeden úmrtí, když se zde střetla tři vozidla, včetně dvou nákladních vozů a jedné dodávky. Dálnice byla několik hodin uzavřena, což způsobil velké dopravní zácpy. Vyšetřování nehody je stále v průběhu.


Dnešního dne došlo k vážné dopravní nehodě na dálnici D8 ve směru na Teplice, kdy se střetla tři vozidla, z toho dvě nákladní auta a jedna dodávka. Tragicky zde zemřel jeden člověk, jehož zranění byla neslučitelná se životem. Dálnice byla několik hodin uzavřená, což způsobilo dopravní zácpy a komplikace.

Podle prvotních informací měl střet dojít kolem 12:45 hodin. Údajně první došlo ke střetu nákladního auta s dodávkou, poté ještě s druhým nákladním vozem. 'Pacient utrpěl bohužel zranění neslučitelná se životem. Na místo posíláme koronera,' uvedla mluvčí středočeské záchranné služby Monika Nováková.

Dálnice směřující z Prahy byla několik hodin uzavřena, kvůli čemuž se na místě tvořily dlouhé kolony. Provoz byl částečně obnoven před 18. hodinou, kdy mohly vozy jezdit jedním pruhem. K úplnému obnovení dopravy v úseku došlo okolo 19:30.

Podle policie svědci uvedli, že řidič dodávky narazil do nákladního auta, které bylo na konci kolony. Nákladní vůz pak narazil ještě do kamionu stojícího před ním. Na místo nehody byly povolány záchranné složky a policie, která případ dále vyšetřuje.

Směr na Teplice stojí a doprava se opět zhruba po šesti hodinách pomalu rozjíždí. Důležité je, aby řidiči byli opatrní a dodržovali pokyny dopravní policie. Nehoda dnešního dne je bohužel připomínkou, že naše silnice mohou být nebezpečné, a proto je nutné být při jízdě obezřetný a ohleduplný.

Vzhledem k tomu, že se jedná o smutnou událost, je důležité respektovat soukromí a pocity rodiny a přátel zesnulého. Věříme, že vyšetřování bude spravedlivé a objektivní, aby se dosáhlo správného závěru a případného odčinění.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy