Zahajte sezónu v Archeoparku Liboc s MASOOPUSTEM: Tradice, lahůdky a veselí!

Archeologický park Liboc zahajuje sezónu oslavou tradičního českého Masopustu! Navštivte "vepřové hody" s výukovými programy a ukázkami archeologických dovedností. Ochutnejte tradiční české pochoutky a zažijte atmosféru, která předznamenává příchod jara a nových začátků.


Začíná další sezóna v Archeologickém parku Liboc a připravili jsme pro vás výjimečný a nezapomenutelný zážitek! Přidejte se k nám na oslavu MASOPUSTU - tradičního českého 'svátku sytosti', který předznamenává začátek jara a přináší hojnost a radost pro všechny. V našem Archeoparku se nyní poprvé setkáte s mnoha výukovými programy, ukázkami archeologických dovedností a autentickou atmosférou tzv. 'vepřové hody', která zaručeně zaujme návštěvníky všech věkových kategorií.

Přijďte a ochutnejte lahodné masopustní pochoutky, které pro vás připraví náš zkušený mistr řezník. Na nabídce bude bohatý výběr tradičních českých jídel - od vynikajícího zabíjačkového guláše, po bůček, jitrnice či domácí tlačenky. Ukážeme vám, jak si naši dávní předkové připravovali a vychutnávali tyto lahůdky, a jaké tradice se dodržují dodnes. Vepřové hody v Archeoparku vám přiblíží, jak se oslavoval masopust v minulých dobách a proč je toto období tak vzácné pro českou historii i kulturu.

Archeologický park Liboc je úžasným místem, kde se historie a tradice prolínají s moderním životem. Díky našim interaktivním programům se můžete nejen dozvědět více o archeologii, ale také si vyzkoušet různé dovednosti, například vyrobit keramiku či tkané pásy, jak se dělaly v dávných dobách. V rámci oslav Masopustu budete také mít příležitost se setkat s lidmi, kteří se oblékají do autentických historických kostýmů, seznámíte se s dávnými zvyky a budete součástí veselého průvodu.

Jste tedy srdečně zváni na Vepřové hody v Archeoparku, které se stanou vaší nezapomenutelnou zkušeností a zároveň si připomenete část naší bohaté historie. Přijďte si vychutnat tradiční české pochoutky, naučit se něco nového, a především - zažít radostnou atmosféru Masopustu, který předznamenává příchod jara a nových začátků. Těšíme se na vás!


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy