Tragédie v centru Prahy - žena na kolejích

V Praze u zastávky Anděl zemřela 50letá žena, kterou nejprve srazil projíždějící tramvaj a poté přejelo auto, jehož řidič z místa uprchl. Nehoda způsobila komplikace v provozu městské hromadné dopravy. Policisté aktuálně pátrají po řidiči.


V Praze na zastávce Anděl dnes došlo včera k tragické nehodě, která si vyžádala život padesátileté ženy. Žena stála na zastávce, když byla náhle sražena projíždějící tramvají a poté přejetá automobilem. Řidič automobilu z místa nehody odjel. Incident na zastávce ovlivnil provoz městské hromadné dopravy, který byl přesměrován či ukrácen.

V odpoledních hodinách se na zastávce Anděl stala osudná nehoda pro jednu 50letou ženu. Podle očitých svědků došlo ke střetu mezi ženou a projíždějící tramvají, která ženu odhodila do silnice, kde ji bezprostředně přejelo osobní auto. Než se zasahující záchranáři s lékařem a inspektorem dostali na místo, přijaté telefonické hovory zprostředkovávaly pokyny pro první pomoc a pokusy o resuscitaci.

Žena utrpěla zranění neslučitelná se životem. Hasiči rovněž dorazili na místo poskytnout pomoc. Policie momentálně pátrá po řidiči automobilu, který po nehodě ujel.

Nehoda způsobila značné problémy v provozu městské hromadné dopravy. Linky 9, 10, 15 a 16 jedoucí ve směru z centra byly kvůli nehodě zkráceny do zastávky Anděl. Dopravní podnik (DPP) zřídil náhradní autobusovou dopravu linkou X9, která poskytovala přepravu mezi zastávkami na přerušené trase.

Provoz na zmíněných linkách byl zhruba hodinu po nehodě z důvodu vyšetřování události přerušen. DPP následně obnovil provoz kolem 16:45 hodin


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy