Sparta-Liverpool a Slavia-AC Milán, jak to bude se vstupenkami?

Sparta Praha a Slavia Praha zveřejnily informace ohledně prodeje vstupenek na pohárová utkání proti Liverpool FC a AC Milán. Zápasy proběhnou ve druhé polovině března.


Fotbalová horečka v Praze dosahuje vrcholu, když se Sparta Praha a Slavia Praha připravují na svá pohárová utkání proti evropským velikánům, Liverpool FC a AC Milán. Oba kluby zveřejnily informace ohledně prodeje vstupenek pro tyto atraktivní zápasy, které proběhnou ve druhé polovině března. Fanoušci by neměli ztrácet čas, neboť vstupenky budou rychle vyprodány.

Sparta Praha zahájila prodej vstupenek pro svůj domácí zápas proti Liverpoolu, který se bude hrát 7. března. Prodej proběhne ve čtyřech fázích: první fáze bude určena pro držitele permanentek, druhá fáze pro členy Sparta Clubu, třetí fáze pro oficiální fanklub a konečně čtvrtá fáze, která bude určena pro volný prodej. Potenciální návštěvníci by měli být připraveni zaplatit mezi 1 110 a 2 300 korun za vstupenky, přičemž slevy budou poskytnuty permanentkářům a členům Sparta Clubu.

Slavia Praha bude postupovat podobně při prodeji vstupenek pro své domácí utkání s AC Milánem, které se bude konat 14. března. Prodej bude rovněž probíhat ve čtyřech fázích, nejprve pro držitele permanentek, následně pro členy Odboru přátel a fanklubu, a nakonec případně pro volný prodej. Ceny vstupenek se pohybují od 1 100 do 2 490 korun, přičemž budou zahrnuty také slevy pro studenty, důchodce a osoby s průkazem ZTP/P.

Jak zdůraznila Pražská S, šance na získání vstupenek pro tyto vysoce očekávané zápasy budou minimální, zejména pro ty, kteří nevlastní permanentní vstupenky nebo nejsou členy Sparta Clubu či Odboru přátel a fanklubu Slavie. Proto se doporučuje fanouškům, aby nepodcenili rychlost, s jakou vstupenky budou prodávány, a pokusili se získat vstupenky co nejdříve.

Dlouholetí fanoušci si možná vzpomenou na utkání proti Liverpoolu, které se konalo před třinácti lety, kdy byly ceny vstupenek vyšší než dnes. Tenkrát stála vstupenka mezi 1 500 a 3 000 korunami a permanentkářům byla poskytnuta čtyřicetiprocentní sleva. Dnešní ceny jsou tedy výrazně nižší, což nepochybně přispěje k ještě vyšší poptávce po vstupenkách.

Pro fanoušky Liverpoolu a AC Milánu je důležité poznamenat, že počet vstupenek pro hostující týmy bude omezený. Pro fanoušky Liverpoolu je určeno 994 míst v sektoru pro hosty a 220 míst pro VIP hosty. Slavia Praha zveřejní informace ohledně vstupenek pro venkovní zápas v průběhu týdne.


ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy