Seniorku ošklivě pokousal pes z útulku

Seniorka adoptovala jezevčíka z útulku, navzdory varováním o jeho agresivním chování. Pes strávil sedm let bez péče a lásky, což vedlo k útoku na ženu. Poté byl pes vrácen do útulku a seniorka prodělala léčbu tržných ran.


Když seniorka přišla do útulku s rozhodnutím adoptovat malého psa jezevčíka, byla varována před možnými komplikacemi a aggressive chování zvířete. Navzdory těmto varováním se  pejskařka s malým jezevčíkem vrátila domů.

Zdá se, že pes strávil sedm let na zahradě bez větší péče a lásky, což mohlo významně přispět k jeho agresivnímu chování. Jakmile se seniorka vrátila domů s novým členem rodiny, setkala se s tragickou situací. 'Psa měla doma jen pár hodin. Přesto, že ji zaměstnanci v útulku a rodinní příslušníci od adopce jezevčíků odrazovali, trvala na svém rozhození,' sdělila její vnuka.

Situace se rychle zhoršila, když se pes vyděsil, pravděpodobně ze spánku nebo změny prostředí a zaútočil. 'Babička se i po prvním kousnutí rozhodla pejska nechat, bohužel večer došlo do extrému,' dodala vnuka. Následně byl jezevčík odvezen zpět do útulku.

O několik hodin poté, co čelila krutému útoku svého nového mazlíčka, byla pokousaná seniorka převezena do Fakultní nemocnice Motol. Zde se podrobila ošetření a zotavování z tržných ran na rukou. Byla převezena na chirurgii, protože rány bylo potřeba začistit a překrýt antibiotiky. Nyní se žena zotavuje v domácí péči a její zranění se dobře hojí.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy