Martin Maxa koncertoval v Perštejně

Dne 12.12.2021 se v kostele svatého Vendelína v Perštejně konal Vánoční koncert Martina Maxy


Co o uskutečněném koncertu říká zpěvák Martin Maxa?

"3. adventní neděle v Perštejně. Krásný koncert se sváteční předvánoční atmosférou v kostele svatého Vendelína. Moc jsme si to užili," prohlásil Martin Maxa na svém oficiálním facebookovém profilu: Martin Maxa - zpěvák, malíř.

Ohlasy na koncert

"Za velké účasti včera proběhl povedený předvánoční koncert Martina Maxy. Myslíme si, že všichni zúčastnění byli spokojeni s kulturním zážitkem. Děkujeme všem," uvedlo Sdružení Baráčníků v Perštejně na svých facebookových stránkách.

O Martinovi Maxovi

Martin Maxa (vlastním jménem Ivan Varga) se narodil 15. března 1961 v Mostě. Vystudoval gymnázium v Teplicích, poté absolvoval Fakultu tělovýchovy a sportu na Univerzitě Karlově v Praze. Po dokončení studií pracoval krátce jako učitel tělocviku. Jeho koníčkem je kromě hudby i malování. Jeho obrazy ho proslavily ještě dříve, než se sám prosadil ve sféře populární hudby.  

S hudbou začal jako písničkář s kytarou. Objížděl Porty, kterých se účastnil nejen jako divák, ale později i jako účinkující. Martin Maxa bezesporu patří mezi známé osobnosti české hudební scény. Doposud vydal šest alb, z nichž jedno jako Best Of. Jeho debutem bylo album „C´est la vie“ z roku 2000, následováno o rok později „Zpovědnicí“. Dva roky poté vyšlo album s názvem „Desáté patro“. V roce 2005 pak vydal album „Zákulisí“. Jeho zatím posledním počinem je CD s názvem „Sám sebou“, které vydal v roce 2012.

Martin je držitelem ocenění ve Zlatém Slavíkovi v kategorii „Skokan roku“ v roce 2000, následující rok se ve stejné anketě umístil na 3. místě v kategorii „Zpěvák roku“.

Plán koncertů a vystoupení Martina Maxy

Aktuální přehled plánovaných vystoupení najdete na oficiálním webu Martina Maxy: www.martinmaxa.cz.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy