Hvězdy NHL Palát, Nosek a Dahlin míří do Prahy

NHL se v říjnu vrací do Prahy v rámci Global Series, kde se utkají týmy New Jersey Devils a Buffalo Sabers. Vstupenky budou v prodeji od 21. března od 10:00, s cenami od 1 990 Kč.


V nedávné době bylo potvrzeno, že se prestižní zápasy NHL vrátí do Prahy v rámci Global Series. Tato akce přináší pravidelně hokej na nejvyšší úrovni do Evropy a letos se těší fanoušci na zápasy mezi týmy New Jersey Devils a Buffalo Sabers. Hokejisté vstoupí na led pražské O2 Arény v říjnu, přičemž právě naše republika se stane dějištěm velkých hokejových soubojů.

Představitelé zájmových skupin hokeje při oznámení konání těchto zápasů ve středu zdůraznili, že na plochu vstoupí i řada českých hokejových hvězd. Za New Jersey v letošní sezoně nastupují Ondřej Palát a Tomáš Nosek, Buffalo má na širší soupisce Jiřího Kulicha a Lukáše Rouska, kteří vysočanskou O2 arenu dobře znají ze svého působení v pražské Spartě.

Nouze není ani o další hvězdy, vždyť v obou týmech působí dvě jedničky draftu z posledních sedmi let (Devils: Nico Hischier, Jack Hughes – Sabers: Rasmus Dahlin, Owen Power). Pro slovenské fanoušky může být zápas zajímavý díky obránci New Jersey Šimonu Nemcovi, německé příznivce zase přiláká útočník Buffala John-Jason Peterka.

Volný prodej vstupenek startuje ve čtvrtek 21. března od 10:00. Ceny začínají na 1 990 Kč. Před cestou do Prahy sehrají Sabres v pátek 27. září exhibiční duel s Red Bull Mnichov, který v bavorské metropoli otevírá novou arénu. Do Evropy zamíří také Dallas Stars s Radkem Faksem a Florida Panthers, k dvojzápasu nastoupí v pátek 1. a v sobotu 2. listopadu ve finském Tampere.

NHL cestuje do Evropy už po jedenácté, v Česku se dosud odehrálo sedm zápasů. V nich se představilo celkem osm týmů, kromě střetu Bostonu s Phoenixem, v němž se bodově prosadily obě české hvězdy David Krejčí a Radim Vrbata, do O2 areny zavítaly ještě výběry Chicaga, Nashvillu, New York Rangers, Philadelphie, San Jose a Tampy.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy