Exotický skleník Fata Morgana

Tropické květy Botanické zahradě - prodejní výstava v Praze nabídne exotické rostliny a umění. Fata Morgana slaví 20 let otevření veřejnosti a návštěvníci mohou zakoupit tropické rostliny.


Tropické květy Botanické zahradě – prodejní výstava rozkvétá v Praze a přináší úžasnou podívanou pro milovníky exotických rostlin a umění. Fata Morgana, jeden z největších a nejkrásnějších tropických skleníků v České republice, slaví 20 let od svého otevření veřejnosti a tuto příležitost oslavuje velkolepou prodejní výstavou.

Expozice v botanické zahradě se rozrostla o vzácné a exotické druhy rostlin původem z tropů a subtro pů. Návštěvníci se mohou těšit na okouzlující porosty, které svým vzhledem připomínají pralesy Amazonie, Africké jungle či Ostrovů jihovýchodní Asie. Součástí výstavy je také unikátní sbírka uměleckých objektů Nová PET Tropicana, která je vyrobena z recyklovaných PET lahví.

Prodej exotických rostlin probíhá v nově vybudovaném výstavním sále, který se nachází v centrální části areálu - v expozici Ornamentální zahrada. Návštěvníci si zde budou moci vybrat z pestré škály tropických rostlin, a tak si kousek exotiky odvést i domů. Prodejní výstava je otevřená od úterý do neděle od 10.00 do 19.00 hodin.

Výstava Tropické květy Botanické zahradě trvá 22. března 2024 – 7. dubna 2024


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy