Zavedená restaurace rodinného typu v Karlových Varech? Zajděte si pochutnat do restaurace Charleston

Rádi si posedíte v restauraci rodinného typu? Zavítejte do restaurace Charleston v samém centru Karlových Varů.


Hledáte příjemnou restauraci rodinného typu s originálním interiérem a bravurně připravenými pokrmy? Zajděte rozhodně do restaurace Charleston, která sídlí přímo v centru Karlových Varů. Zde pro vás rádi připraví také oslavy různého typu.

Gurmánské speciality i pečlivě vybraní dodavatelé

Zajímavé menu je založeno na tradicích a zkušenostech. Je neustále obohacováno, o jedinečné gurmánské speciality. Na suroviny je zde brán velký zřetel a tak restaurace garantuje opravdu čerstvé, kvalitní a sezónní suroviny od vybraných dodavatelů.

Integrita restaurace Charleston je založena na tradicích, zkušenostech a zajímavém menu, které je neustále obohacováno. Nevšední styl anglického stylu, příjemná obsluha, rodinná atmosféra a především výtečné pokrmy uhranou vás a vaše přátele. Na vaši oslavu v Charlestonu budou všichni rádi dlouho vzpomínat.

Uspořádejte svou oslavu v restauraci s originálním anglickým stylem

Originální anglický styl ze 30. let vás ohromí na první pohled, byl vyroben na zakázku přímo v Londýně. Ale ani při dalších návštěvách nepřestanete tento interiér obdivovat. Pokud jste zvyklí na klasické restaurace s podobným stylem, tahle vám určitě utkví v paměti. Ohromte své hosty zajímavým prostředím své oslavy.

Je libo vínečko, kávu či skvělý dezert?

Při krásném počasí můžete zavítat na zahrádku, která Vám nabídne jak soukromí, tak možnost pozorovat procházející lidi v ulici a výhled na místní architekturu. Právě v letním období se nejlépe hodí popíjet řádně vychlazené vínečko nebo parádně orosené pivečko, doplněné něčím dobrým k snědku. Vína zde ochutnáte kvalitní moravská, francouzská nebo italskáV zimě se naopak zahřejete výtečnou kávou a skvělými domácími dezerty.

Ideální prostory pro různorodé akce

S šedesáti místy se restaurace Charleston perfektně hodí na rodinné oslavy, firemní večírky nebo další vámi vybrané akce. Rádi zde uvítají i vaše domácí mazlíčky.

Máte chuť užít si pořádnou oslavu? Zarezervujte si místo v Charlestonu!

Charleston restaurant Karlovy Vary
Bulharská 1273/1, 360 01 Karlovy Vary

Tel.: 353 230 797
Facebook
: Charleston restaurant
Instagram
: charlestonrestaurant
Web
: www.charleston-kv.cz

Zdroj fotografie: Instagram restaurace Charleston

ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy