Krádež značkového oblečení

Policisté pátrají po trojici mužů podezřelých z vloupání do obchodu a krádeže oblečení za desítky tisíc korun. Poznáte je?




Od 15. června pracují pražští policisté na objasnění případu vloupání do obchodu s oblečením ve Slovenské ulici. Vloupání do provozovny má podle kamerových záznamů na svědomí dvojice mužů. Kamery podezřelé zachytily v průběhu pár dní hned několikrát. Nejdříve si muži kolem půl páté ráno téhož dne obhlídli terén a vylomili dveře do prodejny. V ten samý čas, ale druhý den, utrhli ze zdi alarm a následně do prodejny vnikli a odcizili vystavené zboží. Po několika hodinách se opět vrátili a v donesených taškách a kufrech odnesli další oděvy značek Converse a K-Way za bezmála sto tisíc korun. Policisté budou pátrat nejen po této povedené dvojici, ale i po jejich „parťákovi“, který hlídal při vloupání okolí a s taškami odcizených věcí jim při odchodu pomáhal.

Policistům se do této chvíle nepodařilo trojici ztotožnit, proto se touto cestou obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci. Pokud víte, o koho jde, kontaktujte prosím linku 158. Děkujeme.

por. Mgr. Jan Rybanský - 6. září 2024 Související dokumenty video.mp4
Velikost souboru:92,4 MB / formát MP4


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy