Práce Nabídka zaměstnání

vrchní referent/rada v oddělení hygieny výživy PV a PZ

Krajská hygienická stanice Středočeského kraje se sídlem v Praze [2]

Dittrichova 329, Praha

Jarmila Bičaniková
234 118 139
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    Vyšší odborné

Nástupní plat 22 000,- až 33 000,- Kč

Vykonává státní zdravotní dozor nad dodržováním zákazů a plněním dalších povinností stanovených přímo použitelnými předpisy ES a národním právem v rámci regionu a rozsahu dozorové činnosti v oblasti hygieny výživy a PBU.
oProvádí kontrolní činnost v oblastech dozoru dle gescí odboru stanovených služebními předpisy a představeným.
oKontroluje podle pokynů plnění závazných opatření uložených orgány ochrany veřejného zdraví, včetně prevence infekčních onemocnění a dalších hromadně se vyskytujících onemocnění.
oProjednává přestupky v řízení na místě podle § 91 zákona o odpovědnosti za přestupky; za podmínek stanovených příslušnými služebními předpisy a sjednanou dohodou o ochraně hodnot svěřených zaměstnanci k vyúčtování je oprávněn nakládat s na místě vybranou hotovostí.
oVypracovává podklady k vydání rozhodnutí, povolení, osvědčení a jiných opatření orgánu ochrany veřejného zdraví nebo je v rozsahu stanovených kompetencí v řízeních vedených na místě samostatně vydává.
oŘeší podněty obyvatel, orgánů státní správy a samosprávy v oblasti bezpečnosti potravin a pokrmů.
oPlní jménem KHS úkoly dotčeného orgánu v územních, stavebních, kolaudačních a dalších řízeních vedených podle zvláštních předpisů (např. stavební zákon), připravuje podklady pro vydání (závazných) stanovisek OOVZ nebo je, v řízeních na místě samém, v mezích své působnosti stanovené příslušnými služebními předpisy a příkazy k výkonu služby, samostatně vydává.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.