Práce Nabídka zaměstnání

referent/referentka Odboru občansko správního, Úsek vnitřní správy

Petra Mrázková
234128202
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Nástupní plat 22 600,- až 31 240,- Kč

Stanovené podmínky: vzdělání minimálně středoškolské s maturitní zkouškou, základní znalost a orientace v právních předpisech přestupkové agendy (zejména zákon č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění, zákon č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich, v platném znění, zákon č. 251/2016 Sb., o některých přestupcích, v platném znění), znalost práce s PC (Microsoft Office, MS Outlook, Internet, ASPI, spisová služba), organizační a komunikační schopnosti (formulace textů, znalost pravopisu), psychická odolnost, samostatnost, vysoká flexibilita, spolehlivost, pečlivost a příjemné vystupování.
Pracovní náplň: agenda názvů ulic, dalších veřejných prostranství a číslování budov, spolupráce při přípravě a organizačním zajištění průběhu voleb, agenda přestupků (řízení, projednávání a rozhodování o přestupcích dle zákona č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich, v platném znění), poskytování informací a další součinnost s orgány státní správy, příprava souhrnných přehledů a statistik, souhrnné přehledy o poskytování informací, o stížnostech a peticích.
Kompletní informace k nabídce naleznete na www.praha16.eu v odkazu Úřad - Volná místa. Pouze písemné přihlášky do výběrového řízení, a to se všemi požadovanými náležitostmi (nejpozději do 04. 06. 2021 do 12.00 hodin).

5 týdnů dovolené, dny placeného zdravotního volna, osobní příplatek po zkušební době, stravenky, paušální příspěvek ze SFZ, přátelské prostředí menšího úřadu


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.