Práce Nabídka zaměstnání

Referenti kooperací

JANKA ENGINEERING s.r.o.

Vrážská 143, Praha

Eva Salačová
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    Nižší střední odborné

Nástupní plat 35 000,- Kč

Kontakt e-mailem. V případě, že Vás nabídka zaměstnání zaujala, zašlete prosím Váš profesní životopis na E-mail: eva.salacova@manag.com a do předmětu zprávy uveďte Referent kooperací - JANKA Radotín, a.s.

Výrobní společnost s dlouholetou tradicí hledá šikovného kolegu na pozici REFERENT KOOPERACÍ.
Požadujeme: SŠ vzdělání (ideálně technického směru), předchozí praxe na obdobné pozici, uživatelská práce na PC, ochota učit se nové věci, aktivní řidič, pečlivá a zodpovědná osoba
Náplň práce: zajištění kooperace mimo rámec technologií ve společnosti, tvorba poptávek, výběry dodavatelů, logistika materiálu nebo dílů dodávkovým vozem, příprava podkladů pro zaúčtování faktur, orientace ve strojírenských technologiích (tvarové dělení materiálu, povrchové úpravy - především lakování), práce na PC.
Nabízíme: mzdové ohodnocení dle předchozích zkušeností, práce na jednu směnu, 5 týdnů dovolené, stravování nebo stravenky, příspěvek na penzijní pojištění.
Nástup možný ihned.


Zaměstnanecké výhody:
zaměstnanecké benefity - 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění, přátelský kolektiv, nástup možný ihned, místo výkonu práce Praha Radotín


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.