Práce Nabídka zaměstnání

Analytik informačních systémů

Státní zdravotní ústav se sídlem v Praze - sídlo

Šrobárova 49, Praha

Marek Malý
267 082 897
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Pružná pracovní doba

  • min. vzdělání

    Vysokoškolské

Nástupní plat 28 920,- až 42 630,- Kč

Kontakt:marek.maly@szu.cz
Upřesňující informace:
Požadujeme: VŠ vzdělání se zaměřením na ochranu veřejného zdraví nebo ukončené studium na lékařské fakultě ( popř. absolvování analogických relevantních kurzů na jiné VŠ) popř. probíhající studium v posledních dvou ročnících VŠ, základní zkušenost s analýzou dat, pozitivní vztah k novým technologiím, znalost práce se statistickým softwarem ( např. (R, SPSS, Stata) vítána, analytické myšlení, flexibilitu, kreativitu, pozitivní přístup k pracovním úkolům, dobrou znalost práce na PC včetně tvorby skriptů pro zpracování dat, schopnost komunikovat v angličtině, praxe v oboru epidemiologie vítána, ochotu učit se novým věcem, spolehlivost, loajalitu, trestní bezúhonnost. Hlavní náplň činnosti: správa systémů evidence infekčních nemocí a příprava analytických podkladů pro hodnocení nemocnosti sloužících epidemiologům SZÚ, MZ a KHS, zpracování a analýza dat získaných rutinními informačními systémy pro potřeby odborné a laické veřejnosti, spolupráce s odbornými pracovníky center, konzultace, podíl na interpretaci dat, podíl na přípravě a realizaci studií a grantů organizovaných SZÚ, podíl na pre-a post- graduálním vzdělávání.
Platové zařazení podle praxe a nařízení vlády č. 341/2017 Sb. Motivační dopis doplněný strukturovaným profesním životopisem, kopií dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání doručte, prosím, na adresu nebo na níže uvedený e-mail.

Zaměst.výhody:
Dovolená v délce 5ti týdnů, stravné, podnikové stravování, příspěvek na penzijní pojištění, indispoziční volno, firemní školka


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.