Konec častému holení a drahým žiletkám, připravte se na jaro chytře díky laserovému holení s přístrojem Goodwind IPL 2!

Díky přístroji Goodwind IPL 2 od firmy KRÁSNÝ – zdravotní technika s.r.o. už vás jaro nezaskočí! Pohodlné laserové holení, které vydrží 4 týdny, to je důvod, proč se jednou pro vždy přestat holit běžnými žiletkami.


Jaro je za dveřmi a je to přesně ten čas, kdy se začínáme holit častěji, oproti zimě, když ještě tolik neodhalujeme naše přednosti.

Rychle, pohodlně, na dlouho a s minimem úsilí můžete mít dokonale oholenou pokožku i vy. Přístroj Goodwind IPL 2 funguje na bázi laserové epilace, a tak vás zbaví nevzhledných chloupků komfortně a bezbolestně až na čtyři týdny. Nikdy nebylo jednodušší mít perfektně hebkou a hladkou pokožku nohou včetně podpaží, třísel nebo obličeje. Elegantně zaoblený nástavec přesně vystihne křivky vašeho těla, a tak se zbavíte chloupků i na těch nejnedostupnějších místech.

IPL technologie (Intense Pulsed Light) funguje na principu intenzivního pulzního světla, které působí na pigment obsažený v kořínku chloupku, a tak ho zničí bez vedlejších negativních účinků. Hebká pokožka díky tomu vydrží po několik týdnů.

Efektivní a chytré holení

Časté a nezábavné holení žiletkou je opravdovou otravou. Věděli jste, že v podpaží rostou chloupky o 50 % rychleji než na nohou? Pokud žena často nosí tílka, je odsouzena k holení podpaží cca každé dva až tři dny, což není opravdu nic žádoucího. Efektivnější a chytřejší řešení je využít moderních přístrojů, které jsou dnes všem dostupné, a tak si můžete znatelně ulehčit život.

Jak by se vám líbilo, kdyby se stačilo oholit jen jednou za měsíc? Asi líbilo, že? V tom případě mrkněte na přístroj Goodwind, který vám tohle vše splní. Není nic jednoduššího, než přejet přístrojem přes požadované místečko a na dlouhou dobu se zbavit nutnosti holení. Znáte ten pocit, kdy jdete do sprchy a víte, že už je zase potřeba zbavit se chloupků? Ne vždy se nám do toho chce, jak už jsme zmínili, je to prostě otrava, která je ale pro většinu lidí nutností. Zvolte efektivnější a chytřejší variantu, zkuste laserové holení.

Jaro a léto bez starostí

Když začíná jaro, venku voní osvěžující jarní vzduch, květiny, je krásně, a tak často chodíme ven na sluníčko. V létě zase milujeme teplý vzduch, kdy nám stačí na sebe hodit tričko, kraťasy a vyrazit si užívat nádherného počasí. Jenže jsme jen lidi a ne vždy jsme připraveni odhalit naši pokožku, která zrovna není připravena ,,být vidět“. Má to ale jednoduché řešení, pomocí laserového holení budete mít několik týdnů pokoj a budete připraveni na každou procházku s kamarádkou nebo na každé posezení na letní zahrádce s přáteli.

Připraveni na neustále hebkou pokožku?

S kavitačními kosmetickými přístroji zažijete opravdové potěšení zholení. Ulehčí vám námahu a udělá vše za vás. Je zasílán v krásné dárkové kazetě společně sochrannými brýlemi a holítkem, takže kompletní set můžete využít také jako dárek pro své blízké.

Zažijte ten pocit, kdy nejste svázáni neustálým a nudným holením a raději dejte přednost laserovému přístroji, který vám ušetří spoustu času a zařídí, aby vaše pokožka byla vždy připravena se odhalit.

Zaujalo vás laserové holení? Mrkněte na e-shop www.szo.cz firmy KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o. a také si pořiďte přístroj Goodwind domů.

KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. 
Božkovská 646/38 
326 00 PLZEŇ - Slovany

Web: www.szo.cz

Otevírací doba pro veřejnost:

Pondělí:           10 – 13 hodin
Úterý:               10 – 13 hodin
Středa:             10 – 13 hodin
Čtvrtek:            10 – 13 hodin
Pátek:               15 – 18 hodin

Fotogalerie
Autor: Andrea Region24 Článek může obsahovat komerční sdělení.

ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy