Staňte se šetrným včelařem: kurz pro začátečníky s praktickou částí na včelnici

Jarní kurz včelaření 2024 nabízí začátečníkům i pokročilým včelařům šanci zdokonalit se ve včelaření. Kombinace online teoretických lekcí na Zoomu a praktického výcviku na včelnici v Domoušicích vám poskytne potřebné znalosti a zkušenosti pro úspěšný chov včel šetrnými postupy. Přihlaste se a získejte e-knihu Naučte se včelařit.


Zvažujete včelaření nebo se chystáte začít? Máme tu pro vás perfektní příležitost! Jarní kurz včelaření 2024 nabízí začátečníkům i pokročilým včelařilm šanci pochopit a zdokonalit se ve světě včel a včelaření. Ve třech teoretických a jedné praktické lekci se dozvíte vše potřebné pro úspěšný chov včel, a to pomocí šetrných a ohleduplných postupů, které zaručí šťastné včely.

Teoretická část kurzu se koná online prostřednictvím platformy Zoom, kde si můžete libovolně klást otázky a zapojit se do debaty s ostatními účastníky. Díky tomu budete mít možnost získat cenné informace ze zkušeností ostatních bez nutnosti opouštět pohodlí svého domova. Navíc budete mít přístup k základním skriptům a interaktivním kvízům, se kterými si můžete procvičit své znalosti.

Jedním z největších lákadel na tento kurz je praktická část, která se koná na včelnici v obci Domoušice, cca 60 km od Prahy. Zde si budete moci sami vyzkoušet prohlídku včelstva a prakticky aplikovat teoretické znalosti získané během online výuky. Praktická část se uskuteční v pondělí 27. května 2024 od 17 do 19 hodin nebo v sobotu 1. června od 14 do 16 hodin. Konkrétní adresu včelnice obdrží jen účastníci kurzu, a je tak možné domluvit se na společném sdílení auta při cestě na prohlídku.

Jarní kurz včelaření 2024 je zázračná příležitost pro ty, kteří se rozhodli prozkoumat svět včel a včelaření a vylepšit své dovednosti v chovu včel. Navíc každý student získá automaticky i e-knihu Naučte se včelařit, takže budete mít všechny důležité informace po ruce na jednom místě. Přihlaste se již dnes a zažijte jedinečný zážitek spojený s touto fascinující činností!


Hrady.cz - letní kulturní festival 2024

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Hrady.cz - letní kulturní festival 2024

Hlavní zprávy

 

Vizovické Trnkobraní 2024