Sportovní elegance: Nový Range Rover Sport

Sportovní charakter je v jeho DNA hluboce zakořeněn už po několik generací.


Nejvýraznějším symbolem inovativního charakteru tohoto vozu je jeho neustále zdokonalovaná jízdní dynamika. Od majestátního vzhledu až po jemně propracované prvky interiéru – Range Rover Sport od Land Rover je moderní definicí sportovního luxusu. 

Elektrizující výkon, který zvládne jakoukoli výzvu. Naše elektrické hybridní vozy nabízí optimalizovanou účinnost a delší dojezd v čistě elektrickém režimu. V roce 2024 rozšíří modelovou řadu Range Rover Sport ryze elektrický vůz. 

Elegantní karoserie vyzařuje sílu a výkon. Decentní světlomety, maska chladiče a stylový spodní nárazník pak sebevědomí a odhodlanost. Souvislá koncová světla definují zadní část vozu. Působivý vzhled nového vozu Range Rover Sport spočívá v jeho atletické siluetě, dramatických proporcích a krátkých převisech. K dispozici jsou 23" kola v řadě různých provedení. Linie vozu jsou nezaměnitelné.Range Rover Sport Dynamic se pyšní výraznými designovými prvky. Detaily v provedení Satin Burnished Copper, jedinečný styl nárazníků a nápis v provedení Matte Graphite dotvářejí nezaměnitelný charakter a výrazný vzhled vozu.

Sebevědomé pojetí spojující moderní styl, kultivovanost a nezlomnou vůli. Range Rover Sport představuje novou definici sportovního luxusu. Nezáleží na tom, k jakému cíli směřujete. Nejdůležitější je cesta k němu. A v pohodlné poloze a příjemném prostředí cíle své cesty dosáhnete zase o něco komfortněji. Díky vyhřívání a chlazení předních sedadel, masážní funkci a elektricky nastavitelným sedadlům ve 22 směrech zajišťuje nový Range Rover Sport maximální pohodlí za všech okolností. 

Nový koncept udržitelného moderního luxusu přichází s pokrokovými technickými materiály včetně lehké tkaniny Ultrafabrics bez jakýchkoli kompromisů z hlediska kvality a vlastností.Ergonomicky tvarovaná sedadla poskytují výjimečný komfort a dynamickou stabilitu. Výběrem nového vozu Range Rover Sport Dynamic získáte interiér s jedinečnými prvky včetně možnosti volby z dvoubarevných kombinací. Kombinace špičkového provedení a precizního zpracování materiálů dodává interiéru luxusní nádech. V nabídce nechybí čalounění kůží Windsor, kůží s výraznou texturou či měkkou semianilinovou kůží. Interiér dotvářejí detaily s chromovanou povrchovou úpravou Noble a Moonlight. Další decentní prvky s chromovanou povrchovou úpravou Moonlight naleznete v luxusním interiéru nového vozu Range Rover Sport Dynamic.

Každý detail nového modelu Range Rover Sport byl navržen s ohledem na využití nejnovějších technologií. Interiér je jich plný, a některé ani nejsou na první pohled vůbec zřejmé, jako třeba systém aktivního potlačování hluku. Ten detekuje vibrace od kol a povrchu vozovky a do interiéru vysílá protifrekvenci, která hluk ruší. Cestování je tak mnohem příjemnější, protože tišší interiér může pomáhat proti únavě.

Nejen forma, ale také funkce: nový Range Rover Sport se zaměřuje na to nejdůležitější – například systém čištění vzduchu v interiéru Cabin Air Purification Pro. Filtrace PM2.5 s technologií nanoeTM X eliminují pachy, alergeny, bakterie a viry včetně viru SARS-CoV-2. Sestavte si vlastní Range Rover Sport a zažijte průkopnické inovace. 

Poznámka redakce: pokud plánujete nákup nového vozu a hledáte tip na nejlevnější nová auta v České republice skladem (bez ohledu na značku vozu), pokračujte na stránku Nejlevnější nová auta v ČR.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy