Snadné vyřízení oddlužení v Praze

Na základě vysoké poptávky vznikla nová insolvenční poradna přímo v hlavním městě. Je volně přístupná každému, kdo řeší špatnou finanční situaci nebo má dluhy. Kvůli vysokému zájmu je nutné se předem objednat. Řešení oddlužení v Praze nebylo nikdo snadnější. Získáte informace k insolvenci či osobnímu bankrotu ve srozumitelné formě.


Insolvenční poradna Praha je specializovaná služba poskytující pomoc lidem, kteří se nacházejí ve finančních potížích a čelí problémům s dluhy. Tato poradna poskytuje rady a podporu v oblasti dluhů a nabízí různé možnosti řešení oddlužení, včetně poradenství o osobním bankrotu a insolvenci přímo v Praze. V rámci insolvenční poradny mohou odborníci pomoci zmapovat finanční situaci klienta, sestavit plán splácení dluhů a komunikovat s věřiteli za účelem dosažení lepších podmínek splácení. Cílem je najít udržitelnou cestu k oddlužení a pomoci klientovi dosáhnout finanční stability.

Co je insolvence?

Insolvence je druh soudního řízení, které bylo uzákoněno k oddlužení osob. Jedná se o formu řešení úpadku dlužníka, který již není schopen splácet včas své dluhy. Insolvenční zákon umožňuje oddlužení pro jednotlivce či manželé. V našem právní řádu je také možné oddlužení podnikatelů nebo insolvence důchodce. V rámci poradny dostanete jasné informace, co je to insolvence a jak probíhá. Mějte na paměti, že je nutné splnit podmínky, než se rozhodnete pro tuto formu řešení.

Nejčastější příčiny vzniku dluhové situace může být rozchod či rozvod nebo například stěhování či ztráta zaměstnání či snížení příjmu domácnosti. Někteří z nás si neuváženě vzali půjčky na dovolenou či dárky. Jiný měli zase šlechetné plány a potřebovali rekonstrukci bytu či domu k vlastnímu bydlení. Příběhů je několik a každý případ je unikátní. V insolvenční poradně si to uvědomují a v Praze ke každému přistupují individuálně.

Výhody oddlužení

Pro předlužené občany hlavního města Prahy, kteří se nedokáží vypořádat s dluhy klasickou cestou, je zde možnost právě insolvence. Ta není pro všechny a je nutné dobře situaci zanalyzovat. Nicméně v konečném důsledku přináší tyto výhody:

  • Splácení jednou měsíční splátkou
  • Odpuštění části dluhu
  • Konec exekučního vymáhání

Stavte se v případě potřeby také Vy v insolvenční poradně a diskrétně se zeptejte na svoje možnosti. Pamatujte, každá situace má své řešení. Nebojte se o vzniklém problému mluvit a poraďte se s rodinou či blízkými. Začněte řešit svoje dluhy třeba insolvencí v Praze nebo se zeptejte v bance na konsolidaci.

Zdroj fotografie: Pixabay.com

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy