Půjčka pro OSVČ je k dispozici v mnoha různých podobách

Máte před sebou výdaje, které jednoduše nepočkají? Samozřejmě, tohle se čas od času stane snad každému podnikateli.


Jak takovou situaci řešit? Nabízí se krátkodobý úvěr v nebankovní sféře, jenž se obejde bez složitých otázek a náročných podmínek. Proč vlastně hledat jiná řešení, když je možné sjednat půjčku i z pohodlí vlastního domova a bez osobních schůzek? Čas je drahá komodita a není důvod, abychom s ní plýtvali. Právě proto stačí jen málo, otevřít internetový prohlížeč, představit se a doložit platné IČO, které je odpovědí na to, že opravdu podnikáte.

Třicet tisíc korun je připraveno

A jak velká vlastně může být? Půjčka pro OSVČ má různé formy, záleží jen na tom, kterou z nich si konkrétní zájemce vybere. Není důvod spěchat, protože krátký kontaktní formulář bude na webu poskytovatele připraven 24 hodin denně, 7 dnů vtýdnu. Jinými slovy, ozvat se můžete i v nočních hodinách nebo během svátečních dnů, nebude nutné na nic dlouho čekat. Řeč čísel je vždy rozhodující, jaká bude v tomto případě? A co lhůta splatnosti, je možný nějaký výběr?

  • 5 tisíc korun je minimum. Půjčíte si tyto prostředky například na zaplacení složenek?

  • 30 tisíc korun je maximum. Hodí se na pořízení vybavení do vaší řemeslnické dílny?

  • Splatnost si nastaví každý zájemce podle svého, vybere si v rozmezí 7 a 30 dnů.

Snadná cesta naprosto pro každého

Online forma je jednoduchá a snadno srozumitelná. Půjčka pro začínající podnikatele je tak dostupná doslova odkudkoliv, kde máte k dispozici Wifi nebo datové připojení. Stačí jen několik osobních údajů, doklad o příjmu a IČO, nic víc není třeba. Ověřit totožnost a dát doklad, že podnikáte, to úplně stačí. A důvody úvěru si nechte pro sebe, nikdo je zjišťovat a zpětně ověřovat rozhodně nebude!

komerční sdělení

Image by aymane jdidi from Pixabay

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy