Pravým hákem srazil ochranku

Policisté pátrají po útočníkovi, který napadl pěstí zaměstnance obchodu, jenž se ho snažil zadržet nedlouho po krádeži. Poznáte ho?




Pražští policisté pracují na případu krádeže a zároveň výtržnictví, který se stal v pátek 28. června v obchodním centru v Letňanech. Nedlouho před dvacátou hodinou vstoupil do jednoho z tamních obchodů muž a choval se jako běžný zákazník. Prohlížel si vystavené zboží a několik kusů oblečení si vzal ze stojanu do ruky. Následně ho bezpečnostní kamery zachytily, jak si jednu z vybraných věcí, tričko, strká do kapsy a se zbytkem jde do zkušební kabinky. Po opuštění kabinky všechny věci vrátil, až na dvě, zmiňované triko a značkové brýle. Po těch zůstaly v kabince jen ochranné čipy, které tam objevila prodavačka. Následně mezi podezřelým a zaměstnanci vznikl konflikt, to když chtěli vysvětlit nalezené čipy. Podezřelý, ale nic vysvětlovat nechtěl a při útěku z obchodu navíc udeřil zaměstnance, který ho chtěl zadržet, pravým hákem do obličeje. Poté z obchodního centra utekl.

Pokud muže, který komunikoval lámanou češtinou, poznáváte nebo víte, kde se nachází, kontaktujte prosím linku 158. V případě dopadení a odsouzení mu hrozí několikaletý trest odnětí svobody.

por. Mgr. Jan Rybanský – 16. červenec 2021 Související dokumenty záznam video.mp4
Velikost souboru:91,9 MB / formát MP4


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy