Policie hledá svědky tragické nehody: Sanitka srazila chodce, následně zemřel v nemocnici

Tragická dopravní nehoda v Praze: sanitka s rozsvícenými majáky srazila chodce, který následně podlehl zraněním. Policie vyšetřuje příčiny a hledá svědky, vyzývá k volání na bezplatnou linku 158. Naší soustrast rodině a přátelům zesnulého chodce.


V pátek večer se v pražské Plzeňské ulici udála tragická dopravní nehoda, při které se sanitka s rozsvícenými majáky střetla s chodcem. Chodec následně v nemocnici bohužel podlehl svým zraněním. Pražská dopravní policie nyní vyšetřuje okolnosti tohoto smutného případu a hledá případné svědky nehody, kteří by mohli pomoci vysvětlit příčinu a průběh nehody. Policie proto vyzývá všechny, kdo by mohli mít jakékoliv informace, aby zavolali na bezplatnou linku 158.

Dopravní nehoda se stala v pátek večer krátce po 22. hodině, kdy sanitka, která se řídila směrem do centra Prahy, se střetla s chodcem. Podle mluvčího policie:'Sanitka jela po Plzeňské ulici se zapnutými majáky ve směru do centra, když došlo ke střetu s chodcem.'

Chodec utrpěl vážná zranění, na která následně zemřel v nemocnici. Vyšetřující policisté provedli dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu u řidiče sanitky, která byla negativní. U chodce nebylo možné zkoušku provést kvůli vážným zraněním, avšak byla mu odebrána krevní vzorek, který bude následně vyšetřen pro případnou přítomnost alkoholu.

Úřady nyní usilovně pracují na tom, aby co nejrychleji zjistily průběh a příčiny tragického střetu. Vyšetřovatelé proto žádají veřejnost o pomoc a svědky, kteří by mohli mít jakékoliv informace o nehodě, aby se ozvali na výše zmíněném telefonním čísle.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy