Ohrožoval muže v metru pistolí

Detektivové pátrají po neznámém muži, který na druhého vytáhl v metru zbraň. Pátrají také po poškozeném a dalších svědcích celé události.




Zcela nepochopitelná událost se odehrála ve stanici metra Staroměstská, ve středu, krátce před půlnocí. Poté, co mladý muž s dívkou vystoupili ze soupravy, zřejmě vygradovala slovní rozepře s mužem z vagónu natolik, že na nástupišti vytáhl zpoza opasku krátkou střelnou zbraň, aby ho zastrašil. Vystrašení cestující okamžitě volali na linku 158 a mladý muž s dívkou odešli neznámo kam. 

Kriminalisté z 1. oddělení Prahy I zajistili kamerové záznamy, na kterých je podezřelý muž velmi dobře zaznamenán a prosí širokou veřejnost o pomoc. Pokud muže se ženou poznáváte, nebo jste byli svědky celé události, volejte prosím linku 158. Detektivové pátrají i po muži, který byl zbraní ohrožen. Za jakékoliv poznatky moc děkujeme. 

Neznámý muž je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví a nebezpečné vyhrožování se zbraní, za což mu v případě dopadení a odsouzení hrozí až tříletý pobyt za mřížemi. 

por. Richard Hrdina - 7. června 2024

Související dokumenty muž se zbraní v metru.mp4
Velikost souboru:87,6 MB / formát MP4


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy