Napadení při oslavách mistrovského titulu

Pražští policisté pátrají po neznámém muži, který fyzicky napadl poškozeného a způsobil mu vážná poranění čelisti.




Koncem května probíhaly na Letenské pláni oslavy mistrovského titulu místního fotbalového klubu a v jejich průběhu došlo k napadení mezi fanoušky. Jeden z oslavujících mužů tam po krátké slovní rozepři udeřil pěstí do obličeje čtyřiačtyřicetiletého poškozeného a způsobil mu vážná zranění. Ihned poté z místa odešel a ztratil se v davu lidí. Po lékařském ošetření poškozeného vyšlo najevo, že má nenávratně poškozené celkem čtyři zuby.

Policisté z místního oddělení Letná začali po neznámém útočníkovi okamžitě pátrat, ale za využití všech dostupných operativně pátracích prostředků, se jim ho do současné doby nepodařilo vypátrat. Na zajištěných kamerových záznamech je zachycen podezřelý muž krátce před napadením, a tak policisté žádají širokou veřejnost o pomoc. Pokud muže poznáváte, nebo máte jakékoliv informace, které by vedly k jeho vypátrání, kontaktujte prosím linku 158.

Neznámý útočník je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví, za což může v případě odsouzení strávit až tři roky za mřížemi.

por. Richard Hrdina - 9. října 2024 Související dokumenty ex2024-10-05.mp4
Velikost souboru:17,7 MB / formát MP4


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy