Nákup na letní dovolenou: 7 TOP obchodů pro cestovatele

Léto už je za rohem a s ním i doba dovolených. Také si kladete otázku, co všechno je ještě potřeba pořídit a zabalit? A do jakých obchodů se vydat? Přinášíme 7 tipů na obchody, kde nakoupíte to nejdůležitější.


Nejkufry

Vyrazte na dovolenou s vybavením od Nejkufry. Jejich pobočku najdete na Praze 8. Seženete zde značkové kufry, cestovní tašky a batohy za dobré ceny, které jsou nejen praktické, ale také odolné a stylové. Jednotlivé druhy jsou zde k dostání v různých materiálech a rozměrech, včetně palubních variant. Obchod prodává také peněženky, cestovní manikúry a roztomilá cestovní zavazadla pro děti. 

DM drogerie

DM drogerie má vlastní kolekci mini balení privátních značek. Ve zmenšené formě pořídíte klasické šampony nebo sprchové gely či přírodní kosmetiku, vlhčené ubrousky, antibakteriální přípravky a další nezbytnosti, bez kterých si dovolenou nedovedete představit. Miniaturní balení jsou praktická hned ze dvou důvod:

  1. Smíte si je s sebou vzít na palubu (splňují limit max 100 ml na lahvičku/krabičku).
  2. Nezabírají místo v zavazadle.

Pobočky DM drogerie najdete všude po Praze, často v blízkosti stanic metra či v obchodních centrech.

Notino

Pokud si potrpíte na luxusnější kosmetiku a značkové parfémy, zavítejte do Notina. Zavítejte do kamenné prodejny nedaleko zastávky metra Florenc. Nejlepší je však objednat online a vyzvednout osobně, na e-shopu Notino.cz totiž mají větší výběr než na samotných pobočkách. Notino nabízí i cestovní balení dekorativní kosmetiky. A pořídíte tu i naprosto nepostradatelný plnící rozprašovač parfémů. Díky němu si můžete vzít svou nejoblíbeněji vůni kamkoliv s sebou.

Calzedonia

Ještě nemáte úbor na pláž? Nejvyšší čas si nějaké plavky pořídit. Na pobočkách obchodu Calzedonia seženete jednodílné i dvoudílné plavky podle posledních trendů. V obchodě najdete také kolekci plážové módy – dlouhé košile, vzdušné šaty, tuniky, zavinovací šátky. V Calzedonii nakoupí nejen ženy, ale i pánové. A plavky a další doplňky tu seženete také pro pro vaše nejmenší či teenagery.

Tezenis

Velký výběr plážové módy najdete také u Tezenis. Tato značka platí za cenově dostupnější, takže jestli za tuto položku chcete trochu ušetřit, doporučujeme právě tento obchod. V Tezenis koupíte plavky všech možných střihů a barev pro ženy, muže a děti. Pobočky Tezenis hledejte v obchodních centrech a v centru města. 

Decathlon

Plánujete dovolenou plnou dobrodružství? Máte rádi sport a outdoorové aktivity? Nejvyšší čas vyrazit nákupy do Decathlonu! V Decathlonu seženete sportovní a outdoor výbavu pro celou rodinu za skvělé ceny. Pobočky obchodu najdete například poblíž Chodova, na Černém mostě a také v Letňanech.

Humanic

Chybí vám sandálky na pláž? Nebo pohodlná vycházková obuv? Neváhejte a vyrazte do Humanicu. Pořídíte tam sandály, plážové pantofle a žabky podle posledních trendů. Humanic navíc nabízí i tenisky a další volnočasovou obuv nebo boty do společnosti. Prodejny najdete v téměř každém obchodním centru v Praze.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 24.05.2023 13:18



5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy