Levný a praktický dárek k Vánocům? Pořiďte pod stromeček repasovanou elektroniku z e-shopu C-C.cz

Přemýšlíte, jaký dárek nachystat pro své blízké pod stromeček? Ideálním výběrem se může stát repasovaná elektronika z e-shopu C-C.cz.


Repasovaná elektronika jako parádní dárek pod stromeček

Navštivte moderní e-shop www.c-c.cz a objevte opravdu široký výběr repasovaných počítačů, notebooků, monitorů a také veškeré počítačové příslušenství za skvělé ceny. Skladem je k dispozici vždy cca 500 až 1.000 počítačů, je tedy z čeho vybírat. Vyberte zde vánoční dárek, který každého potěší.

Specializovaný e-shop C-C.cz na repasované zboží s tradicí již od roku 1991

Společnost Computers spol. s r.o. má na českém trhu tradici již od roku 1991. To už je pěkná řádka zkušeností, a proto se můžete spolehnout, že vám vždy profesionálně, a hlavně zdarma poradí. Repasované zboží nabízí spoustu výhod a jednou z nich jsou i nízké ceny, které potěší každého zákazníka.

Navštivte kamennou prodejnu v Plzni

Na kamenné prodejně v Plzni si můžete osobně vyzvednout zboží objednané v e-shopu a také si zde můžete prohlédnout vzorky většiny nabízené repasované techniky. Na prodejně naleznete i základní sortiment příslušenství, jako například monitory, počítačové myši, klávesnice, reproduktory, flash paměti, web kamery a mnoho dalšího.

100 % zákazníků doporučuje eshop C-C.cz

Vždy nás velice těší, když jsou zákazníci spokojeni s našimi produkty i servisem, a tak jsme opravdu hrdí na hodnocení od našich zákazníků na portálu www.heureka.cz. Doporučuje nás 100 % klientů. Děkujeme moc za krásné recenze!

Garance obchodních podmínek pro kupujícího

Obchodní podmínky byly vypracované dTest, o.p.s. Tímto krokem firma Correct Computers dobrovolně vstoupila do systému „zvyšování kvality obchodních podmínek“, jehož cílem je zpřehlednění a zjednodušení obchodních podmínek, zlepšení vztahu mezi spotřebitelem a podnikatelem a jasná garance obchodních podmínek pro kupujícího - spotřebitele. Je držitelem značky dTest obchodní podmínky.

Sháníte vánoční dárky na poslední chvíli? 

Ještě den před Štědrým večerem můžete osobně na plzeňské pobočce nakoupit perfektní vánoční dárky. Kamenná prodejna má otevřeno do 23.12.2022 od 8:00 do 16:00 hod. Máte tak příležitost nakoupit parádní vánoční dárky na poslední chvíli.

Máte nějaké otázky? Potřebujete s něčím poradit? Odborníci z Correct Computers Vám rádi pomohou! 

CORRECT Computers

Skladová 559/24
326 00 Plzeň

E-shop
: www.c-c.cz
E-mail
: info@c-c.cz
Tel
.: 377 471 319

Zdroj fotografie: www.photovibes.cz

ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy