Kamýcké Hájemství - oáza pro ženy ve jménu jógy

V Kamýckém Hájemství proběhne 5.-7. dubna relaxační víkend pro ženy zaměřený na propojení těla, mysli a duše. Program obsahuje jógu, meditace, zpěv manter a intenzivní vnímání přírody a duchovních sil.


Ve srdci středního Povltaví, obklopeném borovicovými lesy a vlahým dechem řeky Vltavy, leží poklidné Kamýcké Hájemství. Tuto oázu klidu a pohody čas od času obývají ženy hledající odpočinek a smysl v práci i všedních strastech. Už 5. až 7. dubna se zde uskuteční další relaxační víkend, tentokrát s důrazem na propojení těla, mysli a duše.

Program víkendu je přizpůsoben jak začátečnicím, tak i ženám s prvními zkušenostmi v oblasti duchovna. Pod taktovkou Emly Horké bude možnost zapojit se do funkčního pohybu s prvky jógy a zdravotního cvičení. Hlavním cílem je obnova spolupráce mezi tělem, myslí a duší. Na programu nebudou chybět meditace, zpěv manter a intenzivní vnímání světa přírody a duchovních sil během aktivit v lese.

Emy Horké se v Kamýckém Hájemství zhostí roli průvodkyně na ceste k sebepoznání, k laskavosti k sobě samé a k posílení tělesné i duševní kondice. Ve spolupráci s Emou, se ujme péče o stravu hostů Veronika, která dokáže potěšit nejen tělo, ale i duši.

Tento relaxační víkend nabízí možnost k odpočinku, zvláště pokud se cítíte fyzicky nebo psychicky vyčerpaná, nestabilní, pokud trpělivost vůči blízkým uvadá nebo pokud si připadáte, že na sebe zbytně nezbývá čas. Díky klidu a radostem, které nabízí Kamýcké Hájemství, je možné znovu najít vnitřní rovnováhu a posílit osobní kapacitu pro péči o druhé.

Účastníci mohou očekávat příjemné ubytování a vegetariánskou stravu z místních ekologických zdrojů. Součástí pobytu je nejen již zmíněný duchovní program, ale také možnost užít si pohodový čas pro znovunalezení sebe sama a harmonické spojení s přírodou.

Jóga, díky které se lze hluboce uvolnit a uklidnit mysl, zvýšit schopnost rovnováhy a uzdravení, zklidnit nervový systém, rozvíjet schopnosti soucitu a porozumění vůči ostatním a sobě, zlepšit náladu a občerstvit život, je nedílnou součástí tohoto víkendu. Poznejte v článku, proč je jóga klíčem k relaxaci těla, mysli a duše v Kamýckém Hájemství.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy