Jak nosit stylově pánské teplákovky? Prozradíme vám to!

Dost možná má v sobě ještě velká část populace zakořeněno, že teplákovky patří na doma nebo na hřiště. Pravda je taková, že se právě tento outfit stal oblíbeným u žen i mužů napříč věkem. Chcete vědět, jak vypadat stylově v teplákovkách?


Univerzální kousky do vašeho šatníku

Tepláky jsou nedílnou součástí dámských i pánských šatníků. Zatímco před lety byly považovány za část ryze sportovního outfitu, dnes je tomu trochu jinak – tepláky i teplákové soupravy můžete vidět téměř kdekoliv. Proč téměř? Platí totiž nepsané pravidlo, které říká, že tepláky nepatří k formálním událostem. Do divadla je tak určitě neoblékejte – my vám ale poradíme, jak je stylově vynosit kamkoliv jinam. I když tepláky spatřily světlo světa už před téměř sto lety, jejich popularita právem stále stoupá. Teplákové soupravy tak mohou být skvělým outfitem do přírody, do města i na oběd s přáteli. Stačí jen vědět, jak vlastně na to.

Jak nosit teplákovky?

Nejsou tepláky jako tepláky. Ven totiž patří ty čisté, skvěle padnoucí a bez vad. Zatímco má stále velká část populace v šatnících ty, které patří opravdu jen na doma, trendy tepláky můžete obléct kamkoliv. Jak by měly vypadat? V první řadě by vám měly sedět – zvolte tak tepláky ve vhodné velikosti i designu, který padne vašemu vkusu a stylu. Zapomeňte tak na již zmíněné vytahané, leč určitě pohodlné tepláky a mikiny. Výběr je široký – barevné, černé, semišové, bavlněné, obtažené i volné. Ať už jsou vám blízké jakékoliv ze zmíněných, zajisté si ty pravé pro vás vyberete na webu Bolf.cz, kde si na své přijde jak milovník barev, tak příznivce šedi. Jakmile bude váš šatník disponovat praktickou a stylovou teplákovou, stačí ji jen doplnit vhodnými a padnoucími botami. Teplákovky mohou vypadat skvěle v kombinaci s koženou bundou, teniskami a kšiltovkou. V teplejší dny si vystačíte pouze se soupravou složenou z tepláků a mikiny. V zimě můžete vyrazit na procházku v teplákovce doplněné o zimní péřovou bundu a teplé boty – k úzkým nohavicím se budou skvěle hodit třeba tolik populární boty workery. Další z pravidel je totiž třeba i to, že k teplákům vždy obouváme sportovní boty. I když se fantazii meze nekladou, v tomto případě není třeba experimentovat a pokoušet se ladit k sobě více stylů. Takové nepsané pravidlo tedy úzce souvisí s tím, že tepláky nepatří do společnosti k formálním příležitostem. Vyrazit v teplácích na nákup, procházku i návštěvu je ale možné, a co víc – je to dokonce trendem! Nebojte se tak investovat do kvalitní a pohodlné teplákovky, ve které se budete cítit skvěle. Nespornou výhodou těchto souprav je i to, že po nich můžete sáhnout v momentě, kdy nevíte co na sebe. Mikinou a padnoucími tepláky zkrátka nic nezkazíte – sportovní outfit se navíc hodí k nejedné příležitosti, a vy tak nemusíte vymýšlet žádné outfity, pokud na to nemáte čas ani chuť.

Už víte, která z teplákovek bude součástí vašeho šatníku? Věřte, že ať už vyberete jakkoliv, takové investice určitě litovat nebudete. 

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy