Hrady CZ 2023 mají historicky nejsilnější program – Kabát, Kryštof či Mirai a dvě velká pódia

Výhodné vstupenky v předprodeji za nejlevnější ceny jako ideální vánoční dárek .


Festival Hrady CZ oznamuje u příležitosti připravovaného 18. ročníku osm letních termínů v Čechách a na Moravě a tři první jména kapel – Kabát, Kryštof či Mirai. Tito interpreti, nedávno ocenění na prvních třech příčkách v hudební anketě popularity Český slavík, zahrají na všech festivalových víkendových zastávkách. Po třech letech, kdy festival měl kvůli pandemii různá omezení, se fanoušci mohou těšit na Hrady CZ v plné síle – na koncerty na dvou velkých pódiích a celkově větší množství účinkujících. Organizátoři nabízejí lidem kvalitní hudbu a společně strávený čas v atraktivním prostředí památek a útulných areálů s doposud nejsilnějším „hradním“ festivalovým programem.

Do konce roku jsou nyní v prodeji lístky za snížené ceny - jak pro rodiny s dětmi, tak víkendové permanentky nebo vstupenky s ubytováním včetně předem připravených stanů s vybavením pro pobyt na festivalu, tzv. VIP kempy a VIP kempy PLUS. Hrady CZ se konají na významných českých a moravských historických památkách vždy v pátek a sobotu od 14. července celé léto včetně prvního zářijového víkendu. Oproti ostatním festivalům Hrady CZ spojují hudební zážitek s návštěvou jednotlivých hradních památek, na které je vstup v rámci vstupenky zdarma. Jedinečnou festivalovou atmosféru budou moct návštěvníci letos zažít na Točníku, Kunětické hoře, Švihově, Rožmberku nad Vltavou, Veveří, Hradci nad Moravicí, Bouzově a Bezdězu. 

„Nadcházející osmnáctý ročník bude tím nejnadupanějším v historii festivalu. Potvrzené máme doposud tři nejpopulárnější české kapely – Kabát, Kryštof a Mirai, další zajímavá jména zveřejníme po Silvestru. Vyslyšeli jsme přání tisíců skalních fanoušků a vracíme do všech areálů dvě velká pódia a v těsné blízkosti nejkrásnějších památek osmi regionů v České republice postavíme rozlehlé profesionálně vybavené areály,“ říkají promotéři Michal Šesták a Viktor Souček.

Cílem festivalu Hrady CZ je mimo jiné podpořit rozvoj turistického ruchu a zviditelnění historických památek v Čechách i na Moravě. Festival každoročně v rámci programu nabízí také tzv. hradní karnevaly a maškarní průvody v okolí památek s vyhlášením nejlepších masek. 

Ještě před Vánoci je možné zakoupit vstupenky v exkluzivním předprodeji pro rok 2023 i jako atraktivní dárek. V této nabídce jsou víkendové permanentky za 1250 korun, permanentky s VIP kempem za 1650 korun nebo s VIP kempem PLUS za 2350 korun. V nabídce jsou i samostatné vstupenky do kempů nebo rodinné vstupenky za 3670 korun či permanentky Exkluziv s možností vstupu do backstage v limitované sérii za 3600 korun. Oproti tomu na místě bude stát například víkendová permanentka pro jednu osobu 1900 korun a rodinné permanentky nebudou v prodeji.

Oznámené termíny a místa pro Hrady CZ 2023:

14. - 15. 7. Točník
21. - 22. 7. Kunětická hora
28. - 29. 7. Švihov
4. - 5. 8. Rožmberk nad Vltavou
11. - 12. 8. Veveří
18. - 19. 8. Hradec nad Moravicí
25. - 26. 8. Bouzov
1. – 2. 9. Bezděz

ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy