Firma Langmatz dokončila instalaci více jak 50 zemních rozvaděčů na Dvořákově nábřeží v Praze

Jedná se o součást komplexního projektu revitalizace Dvořákova nábřeží dle projektu studia Petra Jandy.


Nedávno firma Langmatz dokončila instalaci více jak 50 zemních rozvaděčů pro napájení stánků a lodí na Dvořákově nábřeží v Praze, která je součástí komplexního projektu revitalizace Dvořákova nábřeží dle projektu Petra Jandy.

Instalované rozvaděče slouží pro přívod vody do kotvených na náplavce lodí a zpětný tlakový odvod splaškové kanalizace, ale také jako zdroj dočasného připojení k elektřině (400 a 230V zásuvkové kombinace) pro lodě a stánky na náplavce a pro pořadatele trhů a dalších akcí.

Firma s tradicí již od roku 1998

Firma Langmatz CZ je dceřinou společností německé firmy Langmatz GmbH se sídlem v Garmisch-Partenkirchenu, která vznikla již roku 1963. Historie firmy Langmatz CZ sahá až do roku 1998, kdy začala fungovat i na českém trhu.

Firma vyvíjí, vyrábí a distribuuje díly i kompletní systémy pro energetiku, telekomunikační průmysl a signální techniku. Mezi jejich produkty patří například kabelové skříně a zásuvky, šachty z PC, připojovací zařízení pro kabely ve sloupech, požadavkové jednotky pro zrakově postižené a chodce, veřejné osvětlení, dlouhovlnný přijímač pro tarif, zátěž, veřejné osvětlení a řízení resetu pultů.

Langmatz CZ s.r.o.

Dr. Sedláka 763, 339 01, Klatovy III
Web
www.langmatz.cz
E-mail
: obchod@langmatz.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy