Festival Nevypusť duši: červen v Kasárnách Karlín plný duševní pohody

Festival Nevypusť duši proběhne v červnu v Kasárnách Karlín a zaměří se na duševní zdraví mladých. Akce nabídne přednášky a workshopy od odborníků, krizovou intervenci, příběhy lidí s duševním onemocněním, dílničky pro děti a chill zónu. Cílem je poskytnout nástroje a znalosti o péči o duševní zdraví.


21. červen 2024 14:00 - 22:00

Jak poznám rozdíl mezi stresem a úzkostí? Komu se můžu svěřit, že je mi blbě, když mě rodiče neposlouchají? A jak můžu jako rodič pomoci dítěti, které není v pohodě? To jsou některé z otázek, které zodpoví festival neziskovky Nevypusť duši pro mladé i dospělé.

Nebojíme se mluvit o duševním zdraví a ukazujeme, jak o něj pečovat – v červnu naživo v Kasárnách Karlín! Jak poznám rozdíl mezi stresem a úzkostí? Komu se můžu svěřit, že je mi blbě, když mě rodiče neposlouchají? A jak můžu jako rodič pomoci dítěti, které není v pohodě?

„Nevypusť duši! Podpora je na dosah.", je jednodenní festival neziskovky Nevypusť duši o duševním zdraví mladých konající se v pražských Kasárnách Karlín. Čekají vás přednášky a workshopů organizací a odborníků*ic, které se věnují duševnímu zdraví – už teď se můžete těšit na 3PE, Modré dveře, Replug me, Dostuduj Fit nebo na Neposedu. Společně otevřeme témata, která rezonují současným světem mladých a dospělým povíme, jak mohou být oporou dětem kolem sebe a přitom sami nevypustit duši. 

Budete si moct nanečisto vyzkoušet krizovou intervenci, poslechnout si příběhy o životě s duševním onemocněním od našeho lektorstva, zabavit se s nejmenšími v dílničkách a odpočinout si s limčou v chill zóně. Festival je místem pro nalezení podpory, porozumění a respektu a my si přejeme, aby si z něj každý odnesl praktické nástroje a znalosti o duševním zdraví a věděl, kde hledat pomoc, když je to zrovna potřeba. Festival je určený pro teenagery, mladé dospělé a rodiče a pečující a vzniká pod záštitou místostarostky MČ Praha 8 Mgr. Vladimíry Ludkové. 

https://www.facebook.com/nevypustdusi


Vizovické Trnkobraní 2024

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Hrady.cz - letní kulturní festival 2024

Hlavní zprávy

 

Vizovické Trnkobraní 2024