Dálkové studium s maturitou - nebojte se toho

Přemýšlíte o tom, že si doděláte maturitu, ale obáváte se, že by vám dálkové studium mohlo komplikovat život? U nás na Evropské akademii vzdělávání (EAV) vás chceme přesvědčit, že dálkové studium je nejen skvělou příležitostí, ale i výhodnou volbou. Díky naší kombinované formě výuky a zaměření na praxi se můžete kvalitně vzdělávat a zároveň si zachovat časovou flexibilitu pro práci a své osobní zájmy.


Na rozdíl od klasického denního studia, které mnohdy klade důraz na teoretické znalosti a vyžaduje každodenní docházku, je dálkové studium na EAV více orientované na praktické dovednosti a konkrétní odbornost. Naši studenti mají k dispozici přístup k moderním technologiím, mohou využívat knihovnu, studovnu i počítačové učebny kdykoli potřebují. Studium je organizováno formou kombinované výuky, což znamená, že se distanční online studium střídá s prezenčním setkáním jednou měsíčně o víkendu. Tento model je navržen tak, aby studentům umožnil využít studium efektivně a zároveň je časově nezatížil.

Jednou z největších výhod dálkového studia je jeho flexibilita. Protože se můžete vzdělávat online a řídit si svůj rozvrh samostatně, máte možnost věnovat se zároveň práci, svým koníčkům nebo rodině. Naše výuka je navíc navržena tak, aby vám poskytla maximální praktické dovednosti, které jsou žádané na trhu práce. V rámci každého prezenčního víkendu mají studenti možnost setkat se s vyučujícími, probrat aktuální témata a řešit praktické úkoly a projekty, které jim pomáhají lépe pochopit teorii a rozvinout své schopnosti.

Možná vás napadne, zda dálkové studium netrpí proti dennímu studiu horší kvalitou – u nás na EAV rozhodně ne. Naše dálkové studium je naopak pečlivě navrženo tak, aby studenti ve srovnání s denním studiem získali minimálně stejně kvalitní, spíše však kvalitnější vzdělání s důrazem na praxi a odborné dovednosti, které jim pomohou uspět v reálném světě. Jsme hrdí na to, že můžeme studentům poskytnout prostředí, kde mají volnost studovat podle vlastního tempa a kde se mohou připravit na maturitu i bez každodenního dojíždění. Navíc v průběhu studia nabízíme studentům možnost stáží a praxí u našich smluvních partnerů, kde se se svým oborem seznámí i v ostrém provozu a nejsou tak omezeni pouze na prostředí školní třídy.

Na EAV máme studenty, kteří využívají 24/7 přístup do školy, což znamená, že mohou studovat a připravovat se kdykoli potřebují. Tento přístup oceňují zejména ti, kteří si chtějí v klidu připravit projekty, procvičovat učivo, nebo dokonce přijet do školy dříve, pokud cestují z větší vzdálenosti. Díky flexibilitě dálkového studia mohou snadno sladit své vzdělávání s prací a dalšími povinnostmi, což jim dává náskok na trhu práce už během studia.

Pokud zvažujete dálkové studium s maturitou, nebojte se toho! Na EAV jsme připraveni vám poskytnout kvalitní vzdělání, které vám otevře dveře k novým příležitostem, a to bez zbytečného časového stresu a obav z nesplnitelných požadavků. Přijďte si k nám splnit své studijní sny – dálkové studium vám přinese odborné znalosti, praktické dovednosti a možnost růstu podle vlastních pravidel.

 Zdroj: https://www.europeanacademy.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy