3 skvělé tipy kam s dětmi v Praze

Přemýšlíte, kam vyrazit s dětmi v Praze? Připravili jsme pro vás několik zajímavých tipů


1. Zoo Praha

První zastávka by určitě měla vést do největší a nejnavštěvovanější zoologické zahrady v Česku. Zoo Praha se pyšní obrovskou rozlohou přes 60 hektarů a obydlím pro téměř 700 druhů zvířat. Děti budou nadšené z výběhů se zvířaty ze všech koutů světa - od roztomilých koalet přes obří slony až po mohutné lvy a tygry. Kromě pozorování zvířat čeká na rodiny také řada dalších atrakcí jako dětská kontaktní zahrada, zrcadlový býlí bludiště nebo světová nejdelší lanovka v zoo. Zkrátka skvělý zážitek pro všechny generace!

2. Lvíčkov - ráj plný her a dobrodružství

Tato novinka v centru Prahy rozhodně stojí za návštěvu! Lvíčkov v OC Máj na Národní třídě je obřím zábavním parkem nabitým atrakcemi všeho druhu - prolézačkami, lezeckými stěnami, bludišti, nafukovacími atrakcemi či dopravními simulátory. Nabízí nepřeberné možnosti vydovádění, a to vše v bezpečném a inspirativním prostředí rozvíjejícím dětské dovednosti zábavnou formou. Lvíčkov také myslí na občerstvení celé rodiny.

3. Muzeum čokolády

Toto místo patří k vůbec největším svého druhu v Evropě a nabízí úžasnou interaktivní přehlídku všeho o čokoládě - od její historie přes výrobu až po možnost si jí na místě vyrobit a ochutnat. Zažijete workshopy, ochutnávky, hravou expozici s 3D projekcemi i speciální dětskou zónu. Zkrátka sladká pohádka!

Ať už dáte přednost zvířatům, adrenalinu nebo sladkostem, v Praze si rodiny zajisté přijdou na své. Tyto tři atrakce rozhodně stojí za návštěvu při putování hlavním městem!

Fotka od Pexels z Pixabay

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

Hrady.cz - letní kulturní festival 2024

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vizovické Trnkobraní 2024

Hlavní zprávy

 

Vizovické Trnkobraní 2024