Koncert a prohlídka Břevnovského kláštera

Náš večer se odehraje v Benediktinském arciopatství. Po hudebním programu bude prohlídka kláštera a krypty. Vystoupí Ladislav Horák (akordeon) a Petr Nouzovský (cello) a zahrají skladby z filmových pohádek. Letos podpoříme rodinu Hráčkových s třemi postiženými dcerami.


29. červen 2024 18:30 - 21:30

Smyslem těchto večerů je rozšířit nabídku klasických prohlídek hradů, zámků a jiných historicky zajímavých míst. Letošní zámecké putování odstartujeme 29.6. 2024 a poprvé ne v zámeckých prostorách. Podíváme se do prostor jednoho z největších klášterů v Praze, do Břevnovského kláštera.

Náš večer bude probíhat v prostorách Benediktinského arciopatství, který je součástí tohoto komplexu. Po skončení hudební části proběhne prohlídka samotného kláštera a krypty. 

Na tomto večeru vystoupí dvojce významných hudebníků. Můžete se těšit na jedeno z nejlepších accordeonistů u nás Ladislava Horáka a Petra Nouzovského cello. S oběma pány se přeneseme do říše pohádek. Zazní totiž skladby známých filmových pohádek.

I v letošním roce budou Šlechtická sídla v souznění…. pomáhat. Tento rok bych ráda společně s Vámi podpořila rodinu Hráčkových, kteří mají tři krásné holčičky, Viktorku, Amálku a Žofinku. Holčičkám je 6 let, narodily se předčasně a jsou postižené


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Hrady.cz - letní kulturní festival 2024

Hlavní zprávy

 

Vizovické Trnkobraní 2024