VSP Auto Praha Servis, a.s. je specializovaný autoservis pro dodávky a nákladní vozy Mercedes Benz

Společnost VSP Auto Praha Servis, a.s., zajišťuje specializované servisní služby pro dodávky a nákladní vozy značky Mercedes Benz.


Praha, 7. června 2024 – Společnost VSP Auto Praha Servis, a.s. garantuje nabídku kvalitní specializované servisní služby pro dodávky a nákladní vozy Mercedes Benz

Kompletní servis pro dodávky a nákladní vozy Mercedes Benz v Praze

Aktuálně nabízené služby zahrnují širokou škálu opravárenských a údržbových úkonů pro všechny modely dodávek a nákladních vozů Mercedes Benz. Náš specializovaný autoservis VSP Auto Praha Servis, a.s. se zaměřuje na tyto služby:

  • Diagnostika a opravy: Používáme nejmodernější diagnostické technologie pro rychlé a přesné určení problémů, což umožňuje efektivní opravy a minimalizuje prostoje vozidla.

  • Pravidelná údržba: Nabízíme komplexní servisní balíčky, které zahrnují pravidelnou kontrolu vozidla, výměnu oleje, kontrolu a výměnu brzd, pneumatik, filtrů a dalších klíčových komponentů.

  • Speciální opravy: Náš tým vyškolených techniků má bohaté zkušenosti s řešením složitých technických problémů.

  • Originální náhradní díly: Zaručujeme používání originálních dílů Mercedes Benz, což přispívá k dlouhé životnosti a spolehlivosti oprav.

Proč zvolit VSP Auto Praha Servis?

VSP Auto Praha Servis, a.s. je autorizovaným opravcem nákladních a dodávkových vozidel značky Mercedes-Benz v Praze. Naše společnost je členem skupiny VSP Auto, která si již od roku 1993 vybudovala reputaci díky svému odbornému přístupu, kvalitním službám a důrazu na spokojenost zákazníků.

Moderní zařízení a odborný tým

Servisní středisko a zázemí společnosti VSP Auto Praha Servis, a.s. je vybaveno nejnovějšími technologiemi a moderním diagnostickým vybavením, které umožňuje detailní a přesné opravy. Každý technik v týmu prošel odborným školením a má potřebné znalosti o specifických požadavcích a technologiích vozidel Mercedes Benz. Tento odborný přístup zaručuje vysokou úroveň služeb a minimální dobu odstávky vozidel.

Pohodlí a dostupnost

Strategická poloha autoservisu v Praze poskytuje snadný přístup pro zákazníky z celého města a okolí. VSP Auto Praha Servis, a.s. nabízí pohodlnou možnost rezervace servisních prací, což našim zákazníkům umožňuje snadno naplánovat servis podle jejich potřeb. VSP Auto Praha Servis, a.s. přináší zákazníkům jistotu kvalitního servisu, rychlých oprav a profesionálního přístupu.

Kontakty

VSP Auto Praha Servis, a.s.

Pod Šancemi 444/1, 190 00 Praha 9

Tel.: +420 284 810 003 

E-mail: info@vsp-autopraha.cz

Web: www.vsp-autopraha.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy