Registr řidičů je aktuálně přetížený. Žadatelé však mají možnost on-line rezervace návštěvy nebo podání své žádosti přes Portál dopravy, aby se vyhnuli čekání

Z důvodu náporu, kterému v současnosti čelí pracoviště registru řidičů v Business Centre Vyšehrad, doporučuje Magistrát hl. m. Prahy všem žadatelům, aby využívali on-line rezervaci termínu návštěvy nebo nové možnosti žádat o vydání řidičského průkazu elektronicky přes Portál dopravy. Vyhnout se dlouhému čekání je možné i tak, že řidiči využijí jiná pracoviště mimo hlavní město.


Pražané se mohou vyhnout zbytečnému čekání ve frontách tak, že si v předstihu zarezervují on-line termín návštěvy na úřadu k podání žádosti o vydání řidičského průkazu nebo pro řešení dalších úkonů v registru řidičů, který se nachází v Business Centre Vyšehrad v Praze 4. I v současné době totiž není tato možnost stále využívána v maximální možné kapacitě. Kvůli aktuálně zvýšenému zájmu řidičů, ale i z důvodu úspory času žadatele, je dále možné využít nově zprovozněný Portál dopravy pro elektronické podání žádosti o vydání řidičského průkazu, a to nejen v případě uplynutí jeho platnosti, ale také z důvodu odcizení, ztráty či změny osobních údajů. Třetí variantou je pak možnost využít služeb jiných pracovišť po České republice.  


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy