Pohřešovaná byla nalezena bez známek života ve vlastním domě

V polovině září kriminalisté z pražského prvního oddělení objasnili podezřelé zmizení mladé ženy, která byla naposledy spatřena začátkem srpna.




Na linku 158 jsme v druhé polovině srpna přijali oznámení od ženy, která neviděla, více než čtrnáct dní, svojí sousedku a slyší z jejího domu neustále štěkat psa. Věcí se následně začali zabývat pražští kriminalisté, kteří po prvotním provedeném šetření zjistili, že zmizení ženy je skutečně podezřelé. V době jejího zmizení totiž došlo k několika podezřelým transakcím z jejího bankovního účtu. Policisté se následně zaměřili na blízké okolí ženy, kdy vytěžili hned několik osob. Pohřešovaná žena obývala rodinný dům v Praze 10, kde žila se svým bývalým přítelem, který se na základě provedených šetření stal pro kriminalisty hlavní podezřelou osobou v souvislosti s jejím zmizením. Vzhledem ke zjištěným skutečnostem provedli kriminalisté se souhlasem soudce domovní prohlídku ve zmiňovaném domě, kde následně nalezli tělo bez známek života. Genetická analýza policistům záhy potvrdila, že se jedná právě o hledanou ženu. V polovině září byl podezřelý muž zadržen zásahovou jednotkou.

Dvaadvacetiletý muž byl obviněn ze zvlášť závažného zločinu vraždy a kriminalisté podali státnímu zástupci návrh na vzetí do vazby. V případě odsouzení hrozí muži výjimečný trest odnětí svobody až na dvacet let.

kpt. Kristýna Zelinková- 20. září 2024 Související dokumenty Zadržení_muže.mp4
Velikost souboru:83,0 MB / formát MP4



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy