Onanista z restaurace

Pražští kriminalisté pátrají po neznámém muži, který v pondělí onanoval v restauraci před nezletilými dívkami.




Neznámý muž si v pondělí, krátce po jedné hodině odpolední, vyhlédl dvě mladé dívky v restauraci s rychlým občerstvením v Národní ulici v Praze 1. Poté, co je několik minut sledoval, si přesedl o kus dál, schoval se před ostatními návštěvníky za sloupem, ale přitom si zachoval výhled na mladistvé a začal masturbovat. Vyděšené dívky se rozhodly raději z místa odejít a vydaly se tuto událost nahlásit obsluze restaurace. Neznámý muž je po restauraci pronásledoval a ve chvíli, když uviděl jak se dívky baví s obsluhou, tak ihned utekl ven a ztratil se v přilehlých ulicích.

Případem se začali zabývat kriminalisté z 1. oddělení Prahy I, kteří zajistili kamerové záznamy a dali se do pátrání. Za využití všech operativně pátracích prostředků se jim ho do dnešního dne nepodařilo vypátrat, a tak žádají širokou veřejnost o pomoc. Neznámý muž je ve věku okolo padesáti let, přibližně 175 - 185 centimetrů vysoký, má šedivo černé vlasy s pleší v přední části a v době skutku byl oblečen do šedivého trika, tmavých kraťasů a na nohou měl černé pantofle.

Pokud muže na kamerových záznamech poznáváte, volejte prosím linku 158. Neznámý muž je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což mu v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

por. Richard Hrdina - 20. června 2024 Související dokumenty Podezřelý muž.mp4
Velikost souboru:49,7 MB / formát MP4



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
NOVÝ RENAULT CAPTUR

Hlavní zprávy

 

Renault MASTER - navržen pro potřeby každé profese