Nezapomenutelný gongový koncert s Patrikem Kee v Novoměstské radnici

Přijďte si užít jedinečný večer plný zvukových krajin na koncertě Patrika Kee, který se koná 6. listopadu 2024 od 18:00 do 19:30 v Novoměstské radnici v Praze. Čeká vás živá vokální improvizace a vibrační soundhealing s Lucií a Andreou.


Ve středu 6. listopadu 2024 od 18:00 do 19:30 se Novoměstská radnice na Karlově náměstí v Praze promění v místo plné neobyčejných zvukových zážitků. Příznivci gongových koncertů a soundhealingu se mohou těšit na vystoupení Patrika Kee, který je známý svou živou vokální improvizací. Patrik Kee využívá loopstation k nahrávání a vrstvení svého hlasu, čímž vytváří jedinečné zvukové krajiny.

Večer ještě obohatí Lucie a Andrea, dvě nadšené milovnice gongů a soundhealingu. Jejich přítomnost dodá koncertu další dimenzi díky vibracím gongů a různých nástrojů, které se při soundhealingu používají. Improvizované hudební části vám umožní zažít kouzlo přítomného okamžiku a nechat se unášet harmonickými vibracemi.

Koncert se koná v historických prostorách Novoměstské radnice, která nabízí ideální akustiku pro tento typ vystoupení. Nezmeškejte příležitost prožít nezapomenutelný večer, který vás zavede do světa zvukových krajin a harmonických vibrací.

Podrobnosti o akci

  • Datum a čas: 6. listopadu 2024, 18:00 - 19:30
  • Místo: Novoměstská radnice, Karlovo nám. 1/23, Nové Město, 120 00 Praha 2
  • Vystupující: Patrik Kee, Lucie a Andrea

Přijďte si odpočinout a načerpat novou energii na koncertě, který slibuje jedinečný zážitek plný hudebních překvapení a harmonických vibrací.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy