Naboural do vozidla a posléze ještě srazil ženu, která se vylezla z vozidla podívat, jakou škodu ji řidič způsobil.

Kriminalisté z 1. oddělení Obvodního ředitelství Prahy II hledají svědky dopravní nehody, kteří stáli na autobusové zastávce v pražské Zbraslavi a celou událost viděli v přímém přenosu.




K dopravní nehodě došlo dne 28. června krátce po poledni na Zbraslavském náměstí mezi autobusovými zastávkami „C“ a „B“. Řidič s osobním motorovým vozidlem Opel Insignia z dosud nezjištěné příčiny narazil do předním stojícího osobního vozidla Audi A6. V okamžiku, kdy spolujezdkyně z poškozeného vozidla vystoupila a šla směrem k druhému vozidlu, řidič se rozjel, ženu srazil a z místa začal ujíždět. Zraněná paní ještě nastoupila do vozidla a spolu se svým mužem začali řidiče pronásledovat. Ten se jim však po nějaké době ztratil v hustém provozu. Poškozená vlivem nárazu utrpěla zranění nohou, která si vyžádala lékařské ošetření v nemocnici.

Kriminalisté v současné chvíli znají majitele daného vozidla, nicméně moc prosí všechny svědky a to především čtyři ženy a jednoho muže, kteří stáli na autobusové zastávce a nehodu viděli na vlastní oči, aby se nám ozvali. Jejich svědectví jsou pro kriminalisty velmi důležitá a jakákoliv i pro někoho bezvýznamná informace, může pomoci při vyšetřování této události. Prosím tedy všechny svědky, aby se nám přihlásili prostřednictví tísňové linky 158. Moc děkujeme za pomoc

Kriminalisté v současné chvíli věc prošetřují pro podezření z trestného činu těžké ublížení na zdraví, za což v případě odsouzení hrozí řidiči trest odnětí svobody v délce až tří až deseti let.

kpt. Eva Kropáčová
12.9.2024 Související dokumenty vozidlo.mp4
Velikost souboru:91,0 MB / formát MP4



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy