Muž onanoval před dětmi v pražském fast foodu

Policie hledá muže, který onanoval před mladistvými v pražském fast foodu. Incident, k němuž došlo v pondělí po 13. hodině, šokoval přítomné. Muž sledoval dívky, pak začal masturbovat a utekl, když ho oběti nahlásily obsluze. Policie žádá veřejnost o pomoc při identifikaci podezřelého.


V pondělí krátce po 13. hodině došlo v jednom z pražských fast foodů k nepříjemnému incidentu, který otřásl nejen návštěvníky, ale i širokou veřejností. Dívky, které se staly obětí tohoto chování, prožily šokující zážitek, který ihned nahlásily obsluze podniku.

Podle vyjádření tiskového mluvčího pražské policie, Richarda Hrdiny, muž sledoval mladistvé několik minut, než se rozhodl přesednout na méně viditelné místo za sloupem, avšak stále si zachovával výhled na dívky. Následně začal před nimi masturbovat. Když si dívky jeho chování všimly, rozhodly se odejít a nahlásit incident personálu.

Po zjištění, že dívky informovaly obsluhu, muž rychle z místa utekl. Policisté zatím neznámého muže stále hledají a žádají veřejnost o pomoc při jeho identifikaci. Muž je přibližně 175-185 centimetrů vysoký, má šedočerné vlasy s pleší v přední části hlavy. Na sobě měl tmavé šortky, šedé triko a černé pantofle.

'Pokud dotyčného muže na kamerových záznamech poznáváte, kontaktujte prosím linku 158,' uvedl Hrdina. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví, za který mu v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Veřejnost je vyzvána k obezřetnosti a rychlému podání informací, které by mohly vést k jeho zadržení. Policie zároveň apeluje na svědky, aby se nebáli poskytnout jakékoliv relevantní informace, které by mohly přispět k vyřešení tohoto případu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
NOVÝ RENAULT CAPTUR

Hlavní zprávy

 

Renault MASTER - navržen pro potřeby každé profese